lg_perspektivismus.gif (2505 bytes)

Perspektivismus

lg_medy.gif (2537 bytes) 08

Model společnosti - Sefír Moci - Společnost

0803

1 - Bytost, věčný život

1 - Bytost, věčný život
všem, kdo mají nějakým způsobem snahu změnit svět, je řečeno: musíš především změnit sebe, musíš se tomuto světu přizpůsobit, pak budeš spokojený a nebudeš mít problémy.    
0804
Pro potřeby našeho psaní budeme za bytost považovat pozemského člověka, i když různých jiných inteligentních bytostí, které se snaží zasahovat do našeho života, je mnoho. Pozemský člověk, tedy my všichni, máme skvělé hmotné tělo, které je přijato jako vesmírný model a už se nemá měnit. Máme vědomí, ducha, ego, schopnosti, dovednosti a mnozí z nás umí to, co každý savec myší počínaje umí, tedy rozpoznat dobré a zlé. Jsou mezi námi i závislí bioroboti, kteří čekají, až jim to někdo řekne. Psychologie zkoumá, co všechno prožíváme a čeho jsme schopni a lékařská věda intenzívním studiem již zná velkou část našeho těla a mnohé neduhy dokáže léčit.
My sami pak máme především snahu dlouho a pohodově žít a kdo o tom ví, ten má zájem o nový život v nové inkarnaci. Do života vstupujeme s určitým úkolem, ale jen málokomu tato civilizace umožní jeho životní úkol splnit.
Chceme se mít dobře a svoji představu jsme schopni realizovat mnoha způsoby. Vlastní snahou, spoluprácí, velkým úsilím v mnoha podobách i parazitním způsobem života, také v mnoha podobách. A protože se snáze prosadíme když nejsme na to sami, buduje celý zde popsaný sociální systém.