lg_blog.gif (11652 bytes)

Krutovláda a permanentní boj 3

situace

  Pro snadnější pochopení působení osudových sil zde uvedu analogii s počítačem. Právě pracuji na té nejnižší úrovni, kdy používám pro psaní textu programovou aplikaci. O něco výše je operační systém, který aplikace spouští a obsluhuje. Operační systém pracuje samostatně, ale jeho změna už si vyžaduje zásah programátora. Pak lze ještě vyměnit programy a změnit software, to už jsou síly mimo počítač, ty počítač nerozpozná jinak než podle jejich působení. Každá součástka počítače a každý program může své počínání vnímat jako rozhodující pro celý proces zpracování dat. Na tím vším ještě je možné celý počítač zrušit a vyhodit, ale i při takové akci se uchovávají data. Co je tedy nejdůležitější? Operatér, programátor, počítač, programy nebo data? V této analogii můžete sami dál pokračovat, já jen sdělím, že nejvyšším smyslem toho všeho, co prožíváme, je rozšíření inteligentních bytostí do celého hmotného prostoru.
Na počátku toho všeho tedy stál konflikt tvůrčích sil, jehož podstatou byla kvalita prožívání, bohové se nemohli dohodnout, zda se budou prožívat příjemné emoce, kterých je méně, nebo emoce negativní, plné strachu a utrpení, kterých je více a jsou silnější. Vyšší level asi je, ale ten už se člověka netýká.
Tento spor rozhodl další vývoj ještě před vznikem hmoty a hmotných bytostí a do současné doby se trvale rozvíjel. Kdo chce, může pocítit euforii z toho, že právě nyní se řeší procesy bytí na té nejvyšší úrovni.
Problém je v tom, že forma konkurenčního boje mezi skupinami dosáhla likvidační úrovně a současně zablokovala další vývoj, především duchovní a osobní růst člověka. A protože nikdo na vrcholu své moci, což si mysleli všichni, není schopen se dobrovolně na základě jakékoli rozumové argumentace svého postavení vzdát, nezbylo, než konkurenční boj převést do řízené formy vzájemné likvidace. Již tedy došlo k oslabení moci na všech úrovních včetně možností velmocí a zrušení možnosti likvidovat tuto planetu, protože se s ní počítá jako s planetou výchozí pro další vesmírný sociální systém. A jiné planety v důsledku bojů zpustly. Celý proces byl v několika variantách připraven dlouho dopředu na vyšším osudovém levelu a ve shodě s výše uvedenou analogií se jedná o smazání a nahrazení zavirovaných programů.  
Nyní záleží na dohodě mezi nejsilnějšími pozemskými skupinami, které jsou nyní čtyři. Archandělé a andělé z Plejád, Kristovi ještěři a ještírci, nově vzniklá skupina pozemských tvůrčích lidí (věk tři milénia) a Osudové síly na úrovni Bytí, tedy něco jako operační systém v počítači. Vzhledem k tomu, že půjde pouze o bytosti působící na této planetě, tak se stanovuje jako nejvyšší hodnota pozitivní prožívání pozemského člověka, tedy pohoda, láska, zamilovanost, sexuální energie, radost, pocit úspěchu a další podobné emoce, což právě umožnila existence člověka ve hmotě. Člověk je schopen silných emocí, což je oblast, ve které se lidský a duchovní svět schází.

pokračování