lg_blog.gif (11652 bytes)

Krutovláda a permanentní boj 4

řešení

  Celá lidská historie od samotného vzniku člověka má logické souvislosti a není jen o tom, který panovník vládl a kdy se kde válčilo. Jde o myšlenky, které měnily svět, proto více než panovník je důležitější člověk tvůrčí, nositel myšlenky, prorok, filozof, reformátor. Vládci si toho byli vědomi a jejich úkolem bylo všechny reformátory likvidovat a ve válkách likvidovat i konkurenční mocenské skupiny. Války již vyčerpaly své možnosti a veřejné mínění je odmítá, tím není myšlena jejich oslavná medializace, správní moc se monopolizovala a přenesla kamsi daleko od lidí, začala si žít svým životem, lidé ji byli na obtíž a systém se rozpadal. Státy přestávají fungovat a protože si vládci přejí provádět stále nějaké kosmetické změny, jsou zprávy plné hrůz a problémů. Kdo si přeje udržet moc, píše do novin samé líbivé zprávy a s realitou to souvisejí jen okrajově.
Nyní již víme, že se společnost bude vyvíjet na základě nové smlouvy a právě nyní se očekává, jak se skamarádí mocenské skupiny, které spolu již mnoho milénií soupeří. Právě společné zájmy člověka by mohly vytvořit společné zájmy pro tyto skupiny. Současné boje mezi skupinami společnost zcela vyčerpávají a působí finanční krizi.
A řešení? Určitě systém dělené moci s několika mocenskými úrovněmi, ale každý kontinent a subkontinent bude zcela nezávislý a jediné vztahy budou ve výměně surovin, energie a znalostí. Každý kontinent a subkontinent bude žít vlastním životem a své zdroje i zisky si ponechá. Přírodní bohatství se nebude krást, ale kupovat. Zdroje se také nebudou krást, ale rozvíjet. Spiritualita bude také rozdělena a může přijmout cokoli uvidí dobrého u sousedů. Parazitní způsob existence se bude likvidovat. Důsledně se bude dodržovat náboženská a názorová svoboda, spiritismus a věštění nikdo nebude omezovat, leda sám sobě. Kdokoli si může vytvořit životní a duchovní alternativu. Uvnitř skupiny budou platit zákony soukromí, cokoli nebude mít vazbu na skupinu vyšší, rozhodne si skupina sama.
Samozřejmě se počítá s tím, že i tento systém se musí prosadit silou. Sankční silou bude ta, které účinně působí již nyní, to je likvidace duchovních bytostí ve velkém. Tak lze během krátké doby rozhodnout o zániku celé civilizace. Je to nutné, pokud by se nepodařilo tento počítač odvirovat, celý by se zrušil, zlikvidoval.