tarot

lg_medy.gif (2516 bytes)   výklad z karet na rok 2009 / 2010

  diference
diference
První výběr je bez dotazu:  
1 hopr me07 me06 PrH nový program, 7M řešení vztahu, 6M angažovanost. Rámec naší doby tvoří snaha urovnat vztahy ve vyšší elitě, po oslabení vlivu církví a předních velmoci se hledá nová síla pro udržení římského správního systému. Jaký potenciál má římský systém nyní?  
2 mepn aa22 aa12 PnM vztahy, 22A stop a 12A problémy. Ztrácí vliv kvůli problémům ve vztazích a komunikaci.  
3 po09 aa17 po05 9P osud program, 17A hvězda uznání ocenění a 5P odmítnutí. Svět se ocitá ve skepsi, motivační hodnoty ztrácí váhu a další vývoj je zablokován pro neshody. Duchovní program Plejáďanů rozděluje muže do Matrixu a ženy do reiki, likviduje přirozené vztahy mezi mužem a ženou, jaký bude další vývoj?  
4 mery po01 pory RyM úřad, 1P znalosti a RyP nejsou informace. Vývoj v této oblasti je nejistý a nelze ho předvídat. Ekonomická elita vyhlásila krizi a nyní se objevují zprávy o oživení, jaký je další vývoj a co způsobilo oživení?  
5 aa23 aa10 di07 23A chyba, 10A kolo štěstí a 7D nejasnost. Vývoj je sice nejednoznačný, protože je výsledkem působení mnoha vlivů a vlivných skupin a jednotlivá rozhodnutí jsou kontraproduktivní. Vývoj v oblasti ekonomiky lze nyní považovat za chaotický.  
6 aa13 dikr di05 13A smrt, velké změny, KnD zajištěný život a 5D problémy. Změny sociální, ekonomické a správní jsou velmi hluboké a rozsáhlé a zasahují do oblasti označené jako zajištěný život. Jak zasáhnou do životního stylu "v žitě" elity a bohatých?   
7 aa17 di07 po10 17A hvězda uznání ocenění, 7D nejasnost a 10P ideologie, přesvědčení. Míra zásahu bude různá a různý bude i úpadek životního stylu v různých oblastech euroamerické civilizace. Ve svém důsledku to povede k přehodnocení filozofie životních hodnot. Životní radosti se budou hledat v alternativních oblastech. Jak dolehne krize na prosté lidi?  
8 hopn po01 di05 PnH vztahy, 1P moudrost poznání, vědomí a 5D problémy. Krize především naruší vztahy na pracovišti i v rodině. Nervozita se přenese do pracovních vztahů a sociální nejistota v kombinaci se snahou a naléháním po jistějším zaměstnání a lepším výdělku zaměstná a rozvrátí komunikaci v rodinách.    
9 mepr me10 dikn PrM lidé, veřejnost, 10M sociální, zájmová a názorová skupina, KnD zajištěný život. Stát přestává fungovat a ekonomický systém bude nabízet stále méně výhodná zaměstnání. Lidé budou vytvářet alternativní zájmové skupiny (mafie a šedá ekonomika) pro přežití zajištění finančních a materiálních zdrojů. Jaká situace bude v USA?    
10 ho01 pory hory 1H svoboda, možnosti, RyP nelze předvídat a RyH boj konfrontace. Tato velmoc se bude snažit za každou cenu uchovat si své mocenské pozice a není vyloučen ani konflikt, zejména v oblasti finanční. Celkově však jde o chaos a vývoj nelze spolehlivě odhadnout. Jaký bude vývoj v Evropě?  
11 aa02 aa26 di06 2A příznivá osudová síla, 26A náprava a 6D úspěch. Vývoj v Evropě bude příznivý, což lze odhadnout již nyní. Karta 2A znamená, že je příznivý vývoj podporován vhodným spirituálním prostředím. Zda bude posílena politická autonomie Evropy na Americe? (Rozpad Říše římské.)  
12 hokn me09 di02 KnH zajištěné postavení, 9M osudové setkání a 2D pomoc. Ano, vývoj k tomu směřuje a ve světě se najdou spojenci.  
13 di06 ho04 me06 6D úspěch, 4H přátelství a 6M angažovanost. Konflikty a boje vyčerpaly své možnosti, prosperita bude založena na schopnosti se dohodnout a smlouvy dodržet. Dobré vztahy na všech úrovních budou základem prosperity a úspěchu. Zda bude povolena sociální a názorová alternativa?  
14 popr di07 aa01 PrP životní změna, 7D nejasnost a 1A mág. Nyní je sociální a správní alternativa vyloučena, ale v oblasti magie se pro ni vytvářejí podmínky. Zda je pro evropskou společnost řešením dělená moc a správní autonomie?   
15 aa00 aa19 me07 0A blázen, 19A slunce a 7M řešení vztahů. Ano, ale jde o zcela nový správní systém popírající hierarchický systém římský. Nyní je to nereálné a blokované mocenskými vztahy. Je můj výklad správný a vyjadřuje současnou osudovou tendenci?   
16 di03 me03 aa12 3D naděje, předpoklad, 3M hledání vztahu a 12A viselec, problémy, očista. Ano, ale jde pouze o pohled sil usilujících o správní alternativu. Program vyžaduje  změnu v oblasti osudových energií a sil.