Přirozená víra - menu

Blog

25.12.2012

Společná nová cesta

Konec světa máme za sebou, ale čeká nás dvouleté přechodné období, ve kterém se začnou projevovat změny ve spiritualitě, které tvoří podstatu změn na celé planetě. Nyní se nám zdá, jako by se nic nedělo. Kdo je povolaný, ať politiku a sociální správu řeší, já k tomu povolaný nejsem, budu se věnovat ezoterice a spiritualitě. Na úrovni Univerza se otevírá hodně duchovních cest, každý si může vybrat nebo vytvořit svoji vlastní duchovní cestu, víru. Uplatní se zásada náboženské a názorové svobody. Mám snahu vytvořit novou cestu, Přirozenou víru, musím tedy hledat souvěrce pro společnou cestu. Nad každou duchovní cestou najdeme duchovní autoritu a ta vtiskne víře základní charakter podle toho, jakou roli přisuzuje člověku. Také náš stát měl určenou roli. Od roku 1948 do 1989 vyráběl pro Rusko, po roce 1989 jsme zde jako zdroj finančních zisků pro cizí subjekty. To pro pochopení role. Staří vesmírní bohové pozemšťanům přisoudili roli poslušných otroků se správci zcela oddnanými Kristu, který tento systém realizoval. Realita i spiritualita předepisuje normy chování, vytváří hierarchii moci s cílem direktivou a sankcemi dosáhnout blokování lidské tvořivosti. Tento systém se zde budoval od roku mínus 500, kdy se moci nad světem ujali stoupenci Zarathustrovi, politicky mají nejblíže politické pravici. Působí dosud a stali se "majiteli planety".
Druhá cesta patří vesmírným tvůrcům, jde o skupinu osob prověřených ve složitých podmínkách jako pozitivní oponenti starých vesmírných bohů, kteří svoji moc budují dávno před Atlantidou. Tvůrci - pozitivní oponenti - trvale narušují monopol moci totalitních bohů a vytvářejí systém založený na harmonii a lásce. Hledám své spojence právě mezi lidmi, kteří mají snahu tvořit pozitivní harmonický systém. Hlavním principem je zde samostatné hodnotící měřítko, tedy samostatné rozpoznání dobrého a zlého, to je spojeno s legendou o Adamovi a Evě, kteří právě kvůli této snaze si pozlobili Boha. 
Hledám tedy osoby, muže i ženy, které mají samostatné hodnotící měřítko, nehledají autoritu jinde ve snaze být odměněn za konformní jednání. Dohodnout lze cokoli pouze s osobami samostatně rozhodujícícmi, dohoda a její dodržení je základem harmonie. Lidé tvůrčí rozvíjejí a uplatňují své schopnosti, za které mohou být odměněni a za odměnu mají snahu prožívat pěkné chvíle, cestovat, užívat si pěkný večer, šířit kolem sebe pohodu a lásku. Věřím, že cesta je volná a černá magie blokující tuto cestu, oslabí a později se již neuplatní.