Přirozená víra - menu

Blog

16.12.2012

Procesy

Zdánlivě se nic neděje, co se tedy vlastně děje? Děje se toho moc, ale vidět je toho málo. Bohaté rody zastavily oběh peněz, asi se chtěly podílet na konci světa, ale už to trvá moc dlouho a tak výsledek je jiný, než si tyto rody plánovaly. Vlády nemají peníze, tak nemají co nabídnout, rozvíjí se stínová ekonomika a snižuje lidnatost. Skupiny zajištěné stínovou ekonomikou, u nás Vietnamci a Muslimové, prosperují a mění demografii. Tak opět probíhá stěhování národů, jako tomu bylo před dvěmi milénii. Zastavení oběhu peněz způsobuje rozpad římského správního systému a velmocí, pro které zůstal finanční systém poslední oporou státní moci. Změny jsou nadčasové, proběhnou v čase několika generací a tak nic nevidíme, podobně jako Římané nerozpoznali změny ve společnosti vedoucí k zániku říše a přestěhování správního systému do říše Francké.
Zastavení oběhu peněz a změny ve spirituální oblasti povedou k rozpadu velkých mocností, především Kanady, USA, Ruska, Číny, islámských zemí a velkých církví. Změny budou hlubší než jaké by mohla způsobit třetí světová válka. Nejbohatší rody s majetkem nad padesát miliard zaniknou během dvou tří generací a jejich majetky budou vyvlastněny k dispozici státům pro transformaci systému. Zaniknou státy ve Středozemí, ve kterých se nyní bojuje.  
Sdělené proroctví se nemusí vyplnit, protože vyvolá snahu procesy změnit. To věděl už Jonáš a já se nebráním změnám, které by přinesly lepší vývoj. Jde však o změny se vztahy k procesům kdesi daleko nad námi, promítly se k nám události z vesmíru. Očekávaný příchod bytostí z vesmíru a apokalyptické předpovědi jen odvedly naši pozornost, ale realizovat se měly. Celý proces připravili a měli pod kontrolou vesmírní tvůrci a byl zaměřen na nápravu dlouhodobých problémů v kosmu i u nás.