Přirozená víra - menu

Blog

05.12.2012

Konec "Mayského kalendáře"

Téma zcela aktuální již několik let jako pokračování apokalyptických předpovědí konce světa, evakuace, převibrování, povznesení, přechodu do vyšší dimenze a dalších vágních a velmi obecných předpovědí. Někdo se k vizi veškerého zničení upnul, jinému vyhovovalo udržování lidí ve strachu, někdo věděl, ale nemohl sdělit, stejně ale z jeho vizí sešlo a vytvořil si nové jen s pozdějším datem realizace. V konfrontaci duchovních světů některé Internetové stránky zanikaly a jiné měnily obsah. V realitě mocní a bohatí zablokovali oběh peněz a tím vyvolali krizi v naději, že později vyhlásí svá ultimáta. Většina z nás pod vlivem televizního zpravodajství svorně nadávala na naše politiky a nic jiného neviděla. Na pozadí politické bezmoci rostl vliv, moc a konfrontace stínové ekonomiky a mafií. Kdo chtěl prosperovat, napojil se na nějakou vlivnou ekonomickou skupinu. Na pozadí tohoto chaosu jsme očekávali "Konec Mayského kalendáře", každý s jinou představou. Termín této události je pevně stanoven na den zimního slunovratu v roce 2012, tedy za 16 dní.
V tento den a v této době se zdánlivě nic nestane, přesto dojde k zásadní a nadčasové změně: opustíme systém jediné cesty, jediného Boha a získáme možnost otevření mnoha duchovních cest na základě nezávislé spirituality. Každá entita, národ, skupina, kult a rod mohou mít svoji vlastní spiritualitu vzešlou z vlastnách řad, tedy nikoli cizí, která měla snahu vést a chránit na jediné duchovní cestě kultu Ježíš Kristus.
Tuto změnu umožnila historická zkušenost lidstva a odstranění duchovních principů mocenské zvůle. Během historie uplynulých čtyř milénií se vytvořila skupina avatárů, vyspělých a pozitivních bytostí z pozemských lidí, která se ujme vedení planety na úrovni Univerza.
V lidské realitě se tato změna projeví ukončením globalizace, vznikem většího počtu světových mocností, jednou z nich bude Evropa, možností volby duchovní cesty nebo založením vlastní jako realizaci života podle vlastních představ. Parazitní způsob existence bude omezen. Příprava v oblasti duchovní již proběhla, na celý tvůrčí proces jsou vyhrazeny čtyři milénia a na první období, kdy se mají lidé seznámit s novými podmínkami, je určeno 21. století a na jeho konci bude rozhodnuto, kdo bude pokračovat a kdo zanikne na základě dispozice: jednej jak uznáš za vhodné, po roce 2100 se to vyhodnotí.