lg_perspektivismus.gif (2505 bytes) -9-
zpět

Perspektivismus

lg_medy.gif (2537 bytes) 10

Vztahy

02

Partnerské lidské vztahy

1. rodiny, rody a kulty
2. partnerství na věky
3. partnerství pro pěkné chvíle

Tyto tři oblasti musí lidské vztahy řešit, v době minulé na základě účelového nastavení etických norem neřešitelné. Právě nyní se rozpadají vztahy jinověrců pro názorové neshody a scházejí se dvojice které mají společnou cestu do dalších společných životů. Shodný je životní styl, životní hodnoty a vzájemně se doplňují ve svých schopnostech.
Druhým požadavkem je zajištění existenčních podmínek, zajištění správní moci a také zajištěná možnosti návratu do života do vlastní názorové s duchovní skupiny, což zajistí společná kultovní příslušnost založená na autoritě některé významné lidské bytosti. (Mata Hari, John Lennon, Diana Spencer, Nikola Tesla, Tomáš Garique Masaryk a další). Kulty zajistí, aby do inkarnace vstupovaly věčné dvojice partnerů.
Třetí oblastí jsou volné vztahy vynucené spirituální mocí sexuality. Každý člověk má sice věčného partnera se kterým má zájem vztah udržet, to však nebude omezovat jeho další důvěrné vztahy zpravidla uvnitř vlastního kultu.
Na těchto zásadách se budou rozvíjet vztahy v příštím věku. Vedle toho budou existovat vztahy na základě konzervativních hodnot, aby měli lidé možnost svobodné volby.