lg_perspektivismus.gif (2505 bytes)

Perspektivismus

lg_medy.gif (2537 bytes) 9

Nová spiritualita

04

Základní rozdíly ve spiritualitě

Kult Krista a kult člověka - pomalu a snad jistě pokračuji na své cestě za poznáním vědeckého a nevědeckého, abych sobě i lidem ukázal cestu dál, do nového věku, do nové etapy stvoření, do nové naděje a dal vládu člověku nad jeho planetou. Nestraním žádné mocenské skupině, nestraním žádné entitě, mé psaní je zde k dispozici všem, ale když straním pozemskému člověku, tak poškozuji všechny skupiny, které se zde snaží žít parazitním způsobem života, musí být proto u moci, musí být konzervativní síly a musí z principu likvidovat všechny snahy po změně. Kdyby zde nebyla systémová krize, neměl bych šanci cokoli prosadit ani uveřejnit. Svět má ale starosti sám se sebou a mé snahy jsou pro něj nadějí, že by se mohly hodit i pro udržení jejich moci, což je jistě možné, proto mohu už 20 let nabízet možnosti zlepšení lidského údělu.

Musíme si uvědomit zásadní věc: každý subjekt, člověk, národ, entita, má snahu si zajistit prosperitu, pohodlný a věčný život pro sebe a svůj rod. Vždy na prvním místě bude mít své vlastní zájmy a pokud se bude starat o někoho jiného, tak to bude na základě spolužití parazitního nebo symbiotického. Podřízený subjekt nikdy nebude rozhodovat o míře uspokojení svých potřeb. Pokud tedy někdo spoléhá na Boha, spoléhá na velmi nejistou, nejasnou a nevypočítatelnou sílu, která si mnoha mocenskými nástroji pojistila své postavení. Možná spoléhá na něco, co vůbec neexistuje a co je pouhým symbolem systému. Tak má člověk zablokovaný osobní a duchovní růst, systémové poslání, funkce nejsou přidělovány na základě schopností, ale podle urozenosti, prostý člověk ani náhodou nedostane velké peníze a když už si prostí lidé pomohli a vytvořili střední vrstvu, tak je mocní ve dvou světových válkách zcela deklasovali.

Mám snahu předložit spiritualitu zohledňující člověka a jeho planetu. Nejen to: předkládám systém, který počítá se společnou existencí mnoha subjektů včetně vesmírných entit a hledám způsob, jak by mohly jednotlivé entity spolu žít, spolupracovat a nepřekážet si. Možné to je, když oblast hmotných potřeb nám pomáhají uspokojovat stroje. Nejsem na to sám, protože tvůrčí síly potřebují z řad vyspělých lidí doplnit své řady, aby se mohl život dál šířit do hmotného kosmu. Moje duchovní cesta má nejblíže k zásadám New age. Jde o spiritualitu podporující schopnosti a prosperitu člověka, dává jednoznačný kariérní řád, systémové poznání a spiritualitu, která na základě kreditu podporuje osobní růst a nenechává nikoho zcela bez pomoci. Člověku dává životní poslání a vytváří společnost, ve které lidé mohou své životní poslání spolehlivě plnit.   

--