lg_perspektivismus.gif (2505 bytes)

Perspektivismus

lg_medy.gif (2537 bytes) 5

Výklady z karet a proroctví

04

Co přinese 21. století 100221

Výkladový klíč ke kartám  A velká arkána, D disky, H hole M meče a P poháry
4P shoda, 2A velekněžka a 20A soud, hodnocení. Celé 21. století bude pod vlivem nové spirituality, která bude sledovat a pomáhat plnit zájmy lidí, ne pouze vydělené elitě. 
18A luna, KnH zajištěné postavení a 25A budoucnost. Všechny duchovní směry bez ohledu na kredit mohou usilovat o dobré a důstojné místo na planetě.
7H hledání hodnot, PnH partnerství, vztah a RyH nové informace. Budeme řešit vztahy na všech úrovních, vztahy mezi lidmi a také nové politické a správní uspořádání.
19A slunce, RyH boj konfrontace a 9A samota. Mnohem snáze se budou řešit konflikty a spory, zejména po odstranění energie voo-doo a černé magie.
6M angažovanost, PnD výhodný vztah a 17A hodnoty, uznání a ocenění. Vytvoří se nové etické normy a přijmou se nové životní hodnoty. Jak se změní finanční systém, budou peníze?
4D osobní moc, 14A umění schopnosti a 2D pomoc. Finanční systém se změní jen málo, ale posílí podpora v sociální nouzi. Peníze budou mít schopní lidé se spirituální podporou. Bude dál fungovat burza?
2A velekněžka, 7P hledání a RyD aktivita. Burza je rizikové a zbytečné zařízení, bude se hledat způsob, jak změnit její fungování. Jaký vliv budou mít velké světové církve?
2D pomoc, 1P moudrost, zkušenost a 6H úspěch. Velké církve jsou zkušené organizace s velkou životaschopností. Budou úspěšně hledat nové mandatorní funkce zejména v oblasti sociální. Podaří se prosadit duchovní alternativu?
6D úspěch, 3M hledání vztahu a 4P shoda. Ano, prosazení vyžaduje hledání vztahu, nabídku úspěchu a nových znalostí. Jak se změní školství? 
12A viselec, očista, RyM úřad a 1H svoboda, možnosti. Změny ve školství teprve přijdou, přinesou změny od požadavku zapojení do společnosti a systému k rozvoji osobních schopností, k osobním možnostem a svobodě. Podaří se prosadit přímou správní moc? 
3A nová cesta, 7H hledání hodnot a 20A soud hodnocení. Zde dojde k velkým změnám, ale vše bude předmětem zkoumání a hledání ideálního správního modelu. Budou lidem vráceny sociální jistoty?
15A ďábel oponent, 10A kolo štěstí a 6A zamilovaní. Zatím je na podporu státu v neproduktivních funkcích odkázáno mnoho osob a proto na sociální podporu nezbývají peníze. Zpočátku bude finanční zajištění řešeno spirituální podporou a alternativou.
PrM lidé, KnH trvalé názory, 15A ďábel oponent. Nejprve však bude nutné změnit trvalé názory lidí a jejich pohled na svět, systémová a finanční krize bude dlouhodobá a vyvolá změny ve veřejném mínění a požadavek provést hlubší systémové změny. A katastrofy?
7A vůz příznivé změny, PnH vztah a 5P odmítnutí. Katastrofy být nemusí, mnohé jsou uměle vyvolány. Lidé se musí naučit odmítat vše zlé co jim škodí, zatím pasívně souhlasí. Není nutné cokoli zlého prožívat, ale musíme to umět odmítnout. Jaký bude mít úkol nová generace velmi bystrých dětí?  
PriD osobní karta, RyD aktivita a 8P změna názoru. Především záleží na tom, zda budou mít volnou cestu a možnosti prosadit své plány. Pokud se to podaří, přinesou nové informace a nové modely chování. Budou války, revoluce a genocidy?
9M osudové setkání, 10D životní hodnoty a 9P osud program. Ne, zamezení vzniku válek je součástí programu a lze to prosadit. Jak se sníží lidnatost na planetě? 
KnP trvalé názory 6P víra a 10D životní hodnoty, zisk. To záleží na mnoha okolnostech, svoji roli hraje sociální program, trvalé názory lidí, víra a spiritualita a také životní hodnoty a prosperita společnosti. Bude další duchovní soud na konci století?
PnH partnerství, PrP změna životního stylu a 4D osobní moc. Počítá se s tím, ale současný soud byl tak zásadní, že možná bude stačit pouhá hrozba soudu ke všeobecné nápravě. Kromě toho očista energií bude trvalá po celé století. 
19A slunce, 9P víra a 3A nová cesta. Mnoho si slibujeme od změny pozemské spirituality směrem k respektování přirozenosti.   Závěrem, budou životní podmínky lepší?
10D bohatství, zisk, prosperita, 5P odmítnutí a 4H důvěrné přátelství a dobré vztahy. Budou celkově mnohem lepší, ale vyžaduje to schopnost odmítnutí všeho zlého. Nepodporovat mocenskou zvůli a respektovat cizí oprávněné zájmy.