lg_perspektivismus.gif (2505 bytes)

Perspektivismus

lg_medy.gif (2537 bytes) 5

Výklady z karet a proroctví

03

090623

 
Výkladový klíč ke kartám  A velká arkána, D disky, H hole M meče a P poháry
Opět se dějí nějaké velké změny, ale nejprve se zeptám, zda nám budou fungovat pěkně i ty počítače, které nebudou napojeny na Internet: 
21A svět tvořivost, 19A slunce a RyH boj konfrontace - nebudou, budou s nimi nějaké problémy. Mají programy pro kopírování instalovány nějaká omezení, když není připojení? 
15A ďábel, 2P láska a 1P poznání - možné to je, protože elita chce mít přehled, co máme v počítačích, jaký nepovolený software, jakou dětskou pornografii a jakou protiprávně staženou hudbu, zkrátka co kriminálního provádíme. No a když nemáme připojení na Internet, tak jak by to mohla kontrolovat? A to ještě, kdybychom něco šířili pouze na CD nebo DVD! Prošlo by nám to?  
25A čekej, 13A smrt, velká změna a 27A překrytí - prý mám velké strachy, prý je to teprve hudba budoucnosti. Poslední dvě noci jsem registroval přísun nějaké energie z hvězd, došlo k něčemu?
10M elita, 1P moudrost poznání a 8P změna názoru - možná ano, ale stejně byla změna.
3P lež, ne, PnM vztahy a 1H svoboda, možnosti - i kdyby bylo, nic se nezmění.Jaká tedy bude moc elity?
RyH boj konfrontace, 9H osud znalost a 10D bohatství, hodnoty - trvale se bude ucházet o svoji moc. Jaký bude další osud Matrixu?
KnD zajištěný život, 5H alternativa a 29A ohrožení - bude změna dojde k ohrožení, jde o to, kdo bude ohrožen. A skupina Bilderburg? 
RyD aktivita, 9P osud program a 4D osobní moc - tato skupina si svoji moc podrží. Jaké bude příští počasí?
12A viselec, 10H společnost a KnD zajištěný život - po odblokování se počasí umoudří.
Budeme se mít dobře?
RyD aktivita, 24A životní poslání, 1H svoboda - lidé se životním posláním nám přinášejí svobodu. Jaký tedy bude rok 2012?
10P ideologie, přesvědčení, 2M konec vztahu a 10A kolo štěstí - když přestaneme poslouchat a obdivovat zvěstovatele všech možných katastrof, tak se budeme mít dobře.
Připadá mi však, že situace se spíše horší, jak jsme na tom?
10P ideologie, přesvědčení, 8H změna a 17A uznání ocenění. Názory a hodnocení lidí se mění, někdo vidí úspěch, jiný ne. Rozhodující však je nedostatek negativní energie, jinak by bylo mnohem hůř. Došlo mi toto proroctví: Program Bytí: 
Inteligentní život v perspektivní formě rozšířit do celého vesmíru
Rituál: rituální společný sex ve volné přírodě u ohně plus drogy (alkohol)
10 procent populace programu vyhovuje je a bude pod ochranou.
Jak to mám přijmout?   
10P ideologie, přesvědčení, 2M konec vztahu a 7D nejasnost - program přinesly "stříbrné bytosti", tyto však zde již nemají moc. Mohu to tedy ignorovat?
28A úsilí, 13A smrt, velká změna a 4P shoda, ano - ano program již není aktuální. Budou tento program plnit lidé sami?
7A vůz, 0A blázen a 28A ohrožení - tento program je ohrožen. Můžeme již očekávat změnu k lepšímu?
23A chyba, 1P moudrost, poznání, RyD aktivita - asi ne, lidé jsou málo aktivní, neprojevují svá přání a pokud ano, pak spíše souhlasí s katastrofami místo aby je odmítali. Rozhodnou tedy budoucnost planety a společnosti prostí lidé?
21A svět tvořivost, 10M elita a PnP partnerství ve shodě. Ano, ale spíše konsens, dohoda. Mají lidé veřejně prosazovat svoji vůli a své přání po zlepšení?
23A chyba, 3D naděje a 5A velekněz. Ne, to by byla chyba, na všechny takové projevy je elita připravena a eliminovala by je. Mají tedy lidé sami aktivně realizovat nějakou alternativní formu své existence?
4P shoda, ano, KnM dobré vztahy a 4A císař, stát. Určitě ano, ale nikoli konfrontační formy. Aktivita prostých lidé bude rozhodujícím prvkem při rozhodování o budoucnosti státu a celé společnosti.