lg_perspektivismus.gif (2505 bytes)

Perspektivismus

lg_medy.gif (2537 bytes) 3

Životní styl a prožitky

08

Jak jednat s Bohem

Jednat s Bohem je ošidné, to jsme jednou nohou na psychiatrii, protože s Bohem mluví pouze blázni. Základní problém spočívá v samotném pojmu Bůh. Myslím si, že se píše s velkým jen B proto, že se jedná o jméno někoho, kdo skutečný bůh není. Pojem bůh je velmi nejasný a pro mne je to dominantní tvůrčí duchovní síla a pak také podvodníci usilující o moc nad námi, prostými lidmi.
Mám s tím hodně zkušeností, Bohové přicházeli, slibovali, nabízeli a odcházeli i se svými sliby. Jedinou sílu, kterou bych rád uznal bohem je intuitivní zdroj myšlenek. Myslím si, že se skutečným bohem se mluvit nedá, svoji vůli nám sděluje formou intuice a umělecké představy. Nejrůznější Bohové, kterých se to kolem jen hemží, mi říkají co mám a nemám dělat a co všechno pro mne udělají oni. Když bych se oddal jejich vlivu, prováděl bych Brownův pohyb, to je takové to chaotické hemžení jak do sebe narážejí nejrůznější molekuly všeho možného.
  Největší blbosti člověk dělá pod vlivem našeptávání "hlasů", tedy cizích myšlenek. Určitě jde o manipulaci, kterou můžeme a nemusíme poslechnout. Vždy všal neseme odpovědnost za své jednání jen my sami. Nelze se tedy odvolávat na "hlasy" a našeptávání Boha.
Jednat s Bohem (telepatickými hlasy) můžeme jakkoli, ale jeho záměr je stejný jako při komunikaci s jinými lidmi. Když nás nějaký hlas osloví a nabídne nám dobrý program, spojme si ho se jménem, se symbolem nebo obrazem a s tímto pak spojme i jeho kredit. Kdo se osvědčí, tomu důvěřujme.
Je totiž možné, že nám nějaká bytost bude telepaticky sdělovat dobré a pravdivé informace. Pak jde o velmi cenný vztah. Taková bytost se pak k nám může přidat a prožívat s námi náš život.
Komunikace s bytostmi je však ošidnou s rizikovou záležitostí a v případě pochybností můžeme zajít za osobou, pro kterou je komunikace rutinní záležitostí. Rozhodně se však nedejte vyzouvat z ponožek od bytostí, které samy sebe nazývají Bohy.