lg_perspektivismus.gif (2505 bytes)

Perspektivismus

lg_medy.gif (2537 bytes) 3

Životní styl a prožitky

02

Moje situace

  Jak to vše kolem sebe prožívám já? Mám se mnohem lépe než mnozí další kolem mne, konzumní život způsobil, že mám vše, co potřebuji k životu, ale jedno mi schází. Nemohu jednat podle své svobodné vůle a nemohu plnit své životní poslání, zatím pouze náhradní program, tj. čištění světa od negativní energie.
  Mám plný ivalidní důchod a moc si toho vážím, protože mám peníze i čas, což má málokdo. K tomu si pár stokorun vydělám výkladem karet, i když to dříve bylo mnohem lepší. Sedím u počítače a vytvářím si své stránky, technicky primitivní, tak se snažím, aby obsahově a vzhledově byly pěkné a zajímavé. Nápadů mám víc než stačím zpracovat, takže se na stránkách objeví i chaos a nedodělky. Časem to snad zvládnu. Třikrát denně chodím s pejskem ven a to je tak vše. Toužím se účastnit naturistických akcí, ale nemám na to peníze. Mám krásnou mladou přítelkyni, které pomáhám od jejich neuvěřitelných problémů, které jí působí její konformní okolí, to se snaží, aby i ona byla konformní, chodila do práce na osm hodin kde jí zaplatí jen šest hodin a navíc v péči babičky, která ji nedá chvíli pokoje.
  Také jsem v péči manželky a matky, které mne "hlídají, abych nedělal hlouposti", jak samy říkají a jak se necítím dobře, hned mne posílají na psychiatrii. Já mám ale jiné představy o životě. Především si přeji žít s lidmi, kteří mi nebudou stále říkat, s kým se mohu stýkat, co je a co není normální a co všechno se musí udělat. Přeji si žít se svými souvěrci a současně si ponechat dobrý životní styl. Nebo si pořídit auto na přespání (např. VW Transportér), jezdit po světě a v autě spát. Kdybych měl hodně peněz, zakládal bych komunitní usedlosti - samozásobitele.
  V peněžence jsem dlouho neměl ani korunu, nyní už je tam 24 Kč, potřebovat bych ale miliony třeba na to, abych manželce pořídil náhradní byt a zbavil se jí. Ona by také ráda odešla, ale nemá kam. Zatím jsem zcela neúspěšný v tom smyslu, že nejsem schopen realizovat své plány. Plním jen náhradní program, čistím svět od negativní energie.
Manželka nesouhlasí s mým hodnocením vztahů v rodině. Jisté je, že žádný soud nelze provést na základě jednostranné výpovědi. Má pravdu v tom, že mne na "přeléčení" neposílala a že se snažila pomoci a má snahu zajistit funkční domácnost. Já jsem svoji situaci vyřešil odchodem dál od domova, bydlím sám v garsonce a rodinné záležitosti už neřeším. Mám snahu se mít dobře také vlastním přičiněním.