lg_perspektivismus.gif (2505 bytes)

Perspektivismus

lg_medy.gif (2537 bytes) 2

Podoba nového věku

08

Současné osudové tendence

Doba 2009-2012 přinese hodně změn, obáváme se současného vývoje, ale všichni s nadějí hledíme k roku 2012. Někdo se těší na zklidnění situace, jiný se těší na naprostý kolaps jako na nejlepší řešení.
Změny se dotýkají všech oblastí života a všech duchovních úrovní, mění se i zásady v oblasti magie, jde o změnu kalpy, nejen věku. Mám sice představu, jak budou změny probíhat, ale bude to pouze vodítko dotazů pro karty. Mění se schopnosti a libido lidí, vztahy a politický systém. Na vše se zeptám karet:
  Nejprve, zda je osudový rámec pro změny do roku 2012. resp. do roku 2015 stanoven a znám: 19A slunce, 8D změny a PnM partnerství, vztahy. Ano, je znám, je stanoven a slunce na prvním místě slibuje, že byly zohledněny zájmy člověka. Prožíváme krizi, zeptám se, zda byla vyvolána lidmi záměrně něbo účelově?
3M hledání vztahu, 13A smrt a 5P odmítnutí, ne. Krize je osudová, jejím cílem jsou velké změny, ale nebyla záměrně vyvolána lidmi.
Dostane se více než 5 procent populace do bezvýchodné situace?
5M rozchod, 12A viselec, 10P přesvědčení. Ne, problémy, které do bezvýchodnosti vedly, byly eliminovány. Budou lidé hledat a přijímat nové existenční formy pro přežití? 23A chyba, 8P změna názoru a 8A smlouva vyrovnání. Ano, ale pouze ti, kteří se dostanou do problematické situace. Budou hledat nějaké solidární formy, například společný život ve squotu nebo v komunitě. Jako řešení problémů nabízím program schopnosti-vztahy-prožitky, bude tento program přijat většinou? Prosadí se?  3H chce to jinak, PrP životní změna a 7A vůz příznivé změny. Ano, v určitých ohledech lidem pomůže ke zlepšení životního stylu. Co můžeme očekávat v roce 2012? 2M konec vztahu, 18A luna a 5H alternativa. Ukončení stylu konfrontace a počátek jednání na základě dohody a shody. A později třeba v roce 2015? 9D přijetí, 23A chyby a KnH zajištěné postavení. To již bude doba oživení, nápravy chyb a zlepšení životních podmínek. Bude napraven v té době také finanční systém? 5M rozchod, 17A hvězda uznání ocenění a 9P osud program. Ano, určitě dojde ke zlepšení. Hrozí nám nějaké násilí, válka nebo násilný převrat? 22A stop, 3M hledání vztahu a 5M rozchod. Války a velké násilí jsou zastaveny a kdo by se o ně pokusil, bude eliminován.
Jak se bude vyvíjet situace v Evropě?  RyH boj konfrontace, PrP životní změna a PrH nový program. Vývoj v Evropě lze vyjádřit jako ústup od konfrontace k dohodě.