lg_perspektivismus.gif (2505 bytes)

Perspektivismus

lg_medy.gif (2537 bytes) 2

Podoba nového věku

05

Korekční rozhovor s bohem

Z: Předešlý rozhovor mne poškodil, přeji si nápravu.
M: Nabízím korekční rozhovor, který by uvedl na pravou míru a vysvětlil některá předešlá sdělení.
Z:  Nemám zájem o korekci, přeji si, abys předešlý rozhovor smázl.
T: Medy, ten rozhovor se Zerubábelem je autentický a přesně vystihuje jeho roli v lidském světě. Bylo by škoda ho mazat. Lidé se stejně přečtou a přijmou jen to, co se jim bude hodit.
M: Mluví se mnou Thovth?
T: Ano, jsem Thovt, bůh okultistů a hermetiků, tedy duchovních směrů odsunutých do ústraní a do neznáma. Duchovní svět a moc lze rozdělit na síly negativních a pozitivních emocí. O nic jiného ve světě nejde. Emocí, které je člověk schopen rozpoznat,  je asi přes tisíc, z toho dvacet hlavních. Pohoda, touha, závislost, radost, pocit svobody, uspokojení, sexuální orgasmus, úsilí, pocit splnění, veselí a odvázanost, náklonnost, oddanost, posedlost  mocí, posedlost penězi, ponížení, bezmocnost, zdraví nebo nemoc, pocit ohrožení a rizika, utrpení, lítost, spiknutí, tajemno, zvědavost, pocit úspěchu a uznání, sám si rozhodni těch dvacet nejdůležitějších, žádné meze zde nejsou a volba je velmi individuální zejména nyní, kdy je možné snad všechno. 
M: Jaká je tedy role bohů v této souvislosti? Myslel jsem si, že bohové v roli Univerzum tvořili svět a sociální prostředí, vztahy.
T: Ano, Univerzum stvořili každý svoji planetu, celkem 33 nezávislých planet, každá jiná, jiné prostředí a jiný život. Prožívání emocí však bylo společné.
M: A jakou roli v tom sehrála naše planeta?
T: Bohové Univerzum se neshodli na podobě světa a vymohli si na dárci principů všechny dostupné principy pod záminkou, že je prověří. Jenže je mnozí zneužili pro konfrontaci, jak jinak. A planeta Země? Byla nejkrásnější ze všech a vytvořila nejlepší podmínky k životu. Tak se o ni ostatní vesmířané nyní poprali, ale řekl bych, že to bylo v plánu. Jako když jsou projekty a ten nejlepší pak zůstane a ostatní se likvidují. Vesmířané si zde dělali co chtěli, ale myslím si, že to byla na ně připravená past.
M: A jakou roli v tom hrál Zerubábel?
T: Zde vedle sebe žily dva světy. První zjevný, historický, který všichni znají, pod kontrolou Peršanů, Židů a Plejáďanů, plný utrpení, válek, bídy poddaných a bohatství elity a vedle toho svět skrytý, který neměl problémy si získat přízeň člověka. Nejsem na samém vrcholu tvůrčí moci a tak jen odhaduji, že to byl systém zrání člověka. Když člověk přijal tvůrčí roli, byl šikanován a někdy se stal i mučedníkem s předčasným úmrtím. Všichni, kdo obstáli, odešli do paralelního prostoru, aby se vrátili v tuto dobu, aby zde vytvořili nový svět, nové vztahy.
M: Položil jsem Zerubábelovi otázku, co dobrého vykonal pro lidi. Položím ji také tobě.
T: Myslím, že se mohu pochválit. Pomáhal jsem lidem přežít těžké doby, vytvořil jsem několik duchovních a existenčních alternativ, postupně je však svět moci zlikvidoval, nikoli však jejich duchovní podstatu, která je nyní k dispozici a jistě se uplatní. Obnovil jsem lidmi zapomenuté spirituální a magické schopnosti a rituály. Lidé prostřednictvím alternativních undergroundových směrů získali nové důležité poznatky a inspirace.
M: A jaké plány s člověkem máš do budoucnosti?
T: Pokud bych byl na to sám, ničeho bych nedosáhl. Mám však podporu a tím i naději, že se nám společně podaří prosadit lidské společenství, ve kterém lidé mohou prožívat příjemné a pohodové emoce a relizovat svá životní poslání. Společně budeme řešit vztahy, to je úkol pro příští věk a pro pozemského člověka. 
M: Děkuji, Thovth, a prosím Zerubábela, aby se ktomu vyjádřil.
Z: (mlčí nebo není napojení, vyjádření není k dispozici)