lg_perspektivismus.gif (2505 bytes)

Perspektivismus

lg_medy.gif (2537 bytes) 2

Podoba nového věku

02

Parametry změn

  Náš svět posuzuje současnou krizi jako krizi ekonomickou, protože ekonomika, finanční systém, je patrně posledním funkčním mocenským nástrojem.

Mám více informací a proto současnou krizi vidím v širších souvislostech. Zda jsou mé vize správné, ukáže čas.
  Trvalý problém, který přesahuje dobu existence hmoty, jsou duchovní principy a jejich prověření. Po celou dobu se čekalo na dořešení těchto principů, odstranění těch, které působily problémy, především mocenskou zvůli a násilí. Právě to byl důvod pro vytvoření hmotného světa jako ověřovacího modelu, podobně jako počítače nejlépe simulují reálné procesy.
  Pořádek v duchovních principech, které rozhodují o kvalitě ega a tedy o jednání a úspěchu, se snad již podařilo provést, ale trvale se musí sledovat možné projevy zapomenutých principů a neprojevených ambicí. To umožnilo dát principy zcela k dispozici všem, kdo jsou schopni je přijmout a využít.
  Kauzálním důsledkem je ukončení totalitní praxe a přechod k autonomii. S tímto se počítalo, byla do z dlouhodobého hlediska tvůrčí priorita a pro tento účel se také vytvořil souběh vyčerpání účinku mocenských nástrojů, změna vyššího levelu potřebuje souběh změn na úrovních nižšších.
  Vývoj se tímto navrací do doby před třemi milénii, kdy byl v Persii založen totalitní systém. Na naši dobu byla zaměřena velká pozornost, tedy na rok 2000 a 2012, což se využívá pro dořešení dalších problematických kauz lidské historie. V kontextu se tedy řeší také pokračování okultní praxe, pokračování střední vrstvy, její existence a moci, vlivu negativních mocenských energií (Plejáďané, vesmírní a pozemští ještěři, vlci a deprivanti).
  Co lze tedy očekávat? V podstatě jde o přeprogramování sociální reality na pozitivní energii, což se nemusí vůbec rozpoznat. Změny v mentalitě, moci a finančním systému budou probíhat po celé 21. století a na jeho konci bude další "boží soud". To dává šanci všem mocným, pokud se vyladí na nové tendence, zůstane jim vliv a jejich životní styl se nemusí změnit.
Konflikty budou pro své aktéry likvidační nebo nepřinesou očekávaný výsledek, naopak úspěch budou mít všichni se schopností a snahou se dohodnout.
  Pro udržení starého totalitního systému se již nyní využívá strachu, také zvyšování úrovně trestu a pokut, ale sankční nástroje budou slábnout. Ve skryté oblasti se budou vytvářet alternativní sociální vazby a až se prozradí, nebude možné je likvidovat nebo pacifikovat. Svět velkých církví bude spolu s nimi ztrácet světskou moc. Likviduje se Kristův totalitní systém, kdo včas rozpozná své nové možnosti a kdo dokáže jich využít, dostane se na vrchol moci. Já však se toho v oblasti světské neúčastním, nejsem předurčen pro světskou správní moc.
  Pomalu nastane nová situace, až se projeví veřejně, nebudou mít oslabené a nefunkční státy možnost situaci zvrátit. Nový světový pořádek to ale nebude. Bude to systém autonomní až anarchální.