lg_perspektivismus.gif (2505 bytes)

Perspektivismus

lg_medy.gif (2537 bytes) 1

Všeobecná systémová krize

04

Historické příčiny krize

  Také historický vývoj má svoji kauzalitu, ta má podstatu v systému, jeho problémech a vyčerpání myšlenek na kterých je vybudován.
  O boží soud požádal Marduk po rozvrácení Babylónu a Baal, znalý situace odvětil, že oni dostanou taky přes hubu a možná jen oni. Jen rozkrytí této informace nebylo snadné. Baal věděl, že síly provádějící "boží soud" straní vesmírným silám, nikoli pozemským a už vůbec ne prospěchu pozemského člověka.
  Ostatně, i nyní svět očekával jiného soudce. Ta změna byla dána tím, že vyšší inteligentní level pozemskému člověku přál. Konflikt na vrcholu tvůrčích sil způsobil, že se kauzalita pozemského vývoje rozkryla až nyní.
  Začněme tím, že nás trápí finanční krize, na první pohled krize z nadvýroby a z chybných hypotéčních úvěrů. Ale ekonomika byla zdánlivě dostatečně silná na to, aby se s těmito problémy vyrovnala jako rutinní záležitostí. V roce 2000 nebylo po krizi ani památky a nikdo ji ani nepředvídal v tomto rozsahu. Myslím si, že zásadní změnu přineslo ukončení mandátu a moci pro entitu Plejáďanů. Získali mandát na dvě milénia, to končilo v roce 1840, ale posunutím letopočtu tedy definitivně v roce 2000. Nastala situace jako před dvěmi milénii a mnohé procesy se skutečně opakují, jako například velký počet sekt a církví, rozpad říší, spory uvnitř elity mezi Židy (komerční oblast) Peršany (totalita) a Plejáďany (andělé, reiki, nové církve a nový kult Ježíše).
  Před dvěma milénii Židé založili Římskou říši a vytvořili dinastické císařství, to zlikvidovala teta Livie (viz Já, Claudius), Peršané pak nastolili moc adoptivních císařů (viz Tibet) a přijali křesťanství, protože je inspiroval Kristus, Plejáďané na to reagovali vytvořením církve, takže poddaní platili desátky a daně dvěma mocenským nezávislým a konkurenčním skupinám. Myšlenka zachování otrokářského systému, později poddanství, byla prioritou a musely ji respektovat všechny mocenské entity uvnitř Římské říše. Adoptivní císaři vyhlásili mocenské zásady ve formě Římského práva, které je základem práva dodnes. Římskokatolická církev je přímá nositelka tradice Římské říše, byla jí i šlechta, která se po Velké francouzské revoluci schovala za zástupnou moc. Dřívější i současný vývoj však dává tušit, že finanční systém a bankéři nejsou vrcholnou mocenskou skupinou.
  Co vedlo k vytvoření Říše římské? Základem byla perská myšlenka, že jednotná víra je základem pro vytvoření jednotné moci. Peršané se spojili se Židy s cílem překonání hlavní překážky v jejich mocenských ambicích a tím byl Babylón, když Egypt byl rozvrácen Áronem a Mojžíšem již o 800 let dříve (-1400).
  Peršané a Židé předpokládali, že budou za zničení Babylónu potrestáni a tak již předem počítali se zánikem vlastní říše. Vytvořili novou říši, Římskou a tato říše je jako potrestala, způsobila zánik obou říší.  Dominantní roli zde hráli Peršané, král Kýros a prorok Zarathuštra. Peršané pak svěřili Židům finanční systém a ti když jim neplatili, způsobili pogrom, holocoust a pobrali jim jejich majetek, to se mnohokráte v historii opakovalo a zdá se, že i nyní je to součástí konfliktu.
Peršané a Plejáďané pak měli společnou snahu uvést vlastní kult Ježíše dárce systému a Krista hodnotitele a spasitele. V Říši římské zavedli křesťanství Plejáďané a spojili to s pronásledováním, ale Peršané, když se dostali k moci, to uzákonili jako státní. To byla prohra Plejáďanů, ti pak založili církev.
No dobrá, ale kde vzali Peršané svoji totalitní ideologii? Kristus přivedl na planetu své vesmírné ještěry, ale došlo ke konfliktu, neuspěl a jeho ještěři se zde nedokázali ani asimilovat ani samostatně existovat a potřebné duchovní schopnosti jim byly odepřeny s tvrzením, že příchod byl nelegitimní. Po odmítnutí Kristus pobral na Zemi všechny opoziční a zničené entity, například Asyřany a Médy a vytvořil z nich novou entitu s novým kreditem, tedy Peršany a své ještěry k nim přimíchal. Vytyčil pak systém jediné cesty (totalitu), ještěři patrně získali roli sankčních sil. Kristus pak povolal do inkarnace a magie také pozemské ještěry, kteří ovšem brzy všem přerostly přes hlavu a zařídili se pro sebe. Kristus přislíbil příchod Mesiáše a tím byl prorok Zarathustra. Ten jim vysvětlil, že je "pán dobra" a "pán zla", za pána dobra odnačil Krista a pánem zla zavedl sankce a pozval do inkarnace a do magie vlky.
  Prostí Peršané remcali dál a tak jim Zarathustra nabídl, že budou vládnout světu, což také splnil, Peršané nám dosud vládnou, nyní ve všech totalitních sociálních systémech (Rusko, Čína, Korea).
  Pokud bychom šli v historických souvislostech ještě dál, poznali bychom příchody entit z hvězd a jejich zdejší konflikty, které vyústily ve zničení přírody a do vzniku pouští a ke zničení Atlantidy, což bych při současných znalostech přisoudil vesmírným ještěrům.
  Na počátku problémů byl tedy příchod vesmírných ještěrů, jejich neschopnost zde samostatně žít bez pomoci druhých a tak se stali parazity a vytvořili parazitní totalitní sociální systém. Chystají se zrušit peníze, snaží se nás očipovat a důsledně kontrolovat, vyvolávají strach, konflikty a války a vyhlásili krizi, která je opravňuje k zotročení všech "domorodců" kterým nyní mohou vládnout a platit nízké mzdy. Možná, že se celý mocenský systém se rozpadne, státy přestanou fugnovat a lidé si budou přilepšovat pěstováním vlastních brambor. Je však jisté, že proces soudu a obnovy byl dlouho dopředu plánován a připraven nejvyšší kosmickou inteligencí a že součástí plánu je také plynulý přechod na jiný sociální systém na základě mocenské autonomie. Celé 21. století je stoletím nápravy a na jeho konci bude další boží soud.