blog

Smlouva NWO a její alternativa

menu-vstup

Yo acepto.pps - zdrojový soubor
0 00m.jpg (22449 bytes) Je absurdné, ako si všetci my myslime
že nie je možné zmeniť tento systém. V histórii ľudstva však každý systém prenechal miesto ďalšiemu. Sme to my, čo ho podporujeme tak, že dodržiavame zmluvu, s ktorej bodmi akosi mlčky súhlasíme a svojím konaním ich plníme.
Tu je stručný obsah nepísanej zmluvy:
Vyhlášená, nyní již také napsaná,  smlouva má velkou moc a nelze ji ignorovat nebo brát na lehkou váhu jako úlet nebo žert, když dobře víme, že je velmi reálná a odpovídá skutečnosti. Je nutné na ni reagovat, nejen odmítnout, ale také ukázat vlastní variantu.
Bytosti, které dotvářely náš systém nyní zveřejnili smlouvu, podle které je náš systém vytvořen a chystají smlouvu novou a nový systém.
1 01m.jpg (24397 bytes) 1. Klauzula: Súhlasím s tým, že najvyšším cieľom spoločnosti je komfort a najväčším úspechom nášho života je hromadenie hmotných statkov. Čím budem nešťastnejší, tým viac skonzumujem, a tak prispejem k dobrému fungovaniu systému. Systém řeší sociální a hmotní zajištění člověka, ale současně blokuje duchovní růst a likviduje jakoukoli alternativu. Místo toho je nutné uvolnit tvůrčí cestu, spirituální kontakty, plnění životních úkolů a pokrytí životních potřeb optimalizovat, protože nadměrná hmotná spotřeba likviduje přírodní zdroje.
2 02m.jpg (24866 bytes) 2. KLAUZULA: Súhlasím s tým, aby bol výskum súvisiaci s mojím zdravím v rukách podnikov, ktorých jedinou motiváciou je zisk. Nemám nič proti tomu, že farmaceutické spoločnosti financujú zdravotnícke kongresy, a tak kontrolujú informácie, ktoré lekári dostávajú.
Dôverujem farmaceutickému priemyslu a ľuďom ako Donald Rumsfeld, akcionárovi a exprezidentovi farmaceutickej spoločnosti, ktorá rozvinula Tamiflu (liek proti vtáčej a prasacej chrípke). Neverím, že by boli schopní vytvoriť vírus, akým je prasacia chrípka, aby sa obohatili.
Lidské zdraví lze udržet v dobré kondici i mnohem levnějšími prostředky. Převádět zdravotnictví na bázi byznysu je v rozporu se zásadami lékařské etiky a proti Hypokratovým zásadám, protože to nutí lékaře provádět zbytečné zákroky. Také to zatěžuje státní rozpočet.
Nemyslím si však, že by farmaceutické firmy řídily hysterii kolem nových kmenů virů a parazitů.
3 03m.jpg (19742 bytes) 3. KLAUZULA: Súhlasím s tým, že môj plat poputuje do bánk, aby tieto investovali do aktivít, ktoré vytvoria najviac peňazí, nezávisle na tom, či sú tieto aktivity morálne alebo majú vplyv na prostredie.
Predpokladám, že najlukratívnejšie investície sú tie, ktoré zneužívajú obyvateľov rozvojových krajín a plne takúto činnosť podporujem.
Toto spíš beru na vědomí, vše toto řídí lidé a jejich jednání bude souzeno. Vím, že finanční systém je pro vývoj společnosti nyní rozhodující, ale současně vím, že nemůže jednat zcela svévolně.
4 04m.jpg (21408 bytes) 4. KLAUZULA: Súhlasím s tým, aby úrady uchovávali všetky moje údaje, ktoré majú. Dôverujem im a nevadí mi nosiť so sebou občiansky preukaz s mikročipom, ani nechať si urobiť odtlačok oka pri vstupe do inej krajiny, a neobťažuje ma ani to, že musím na letiskách ukázať obsah svojho počítača.
Vím, že šmírování v soukromí je zcela běžné, předpokládám, že mám kontrolovanou korespondenci a možná i pohyb, ale nijak mi to nevadí. Vadilo by mi, pokud by to někdo zneužil. Odhaduji, že se na sledování soukromí lidí celostátně vynakládají desítky miliard korun.
5 05m.jpg (23033 bytes) 5. KLAUZULA: Súhlasím s tým, aby existovali daňové raje, kde bohatí a delikventi nemusia platiť dane, ktoré ja platím. Kdyby nic jiného, to je problém bohatých, myslím, že už je snaha to zrušit.
6 06m.jpg (31303 bytes) 6. KLAUZULA: Súhlasím s tým, aby medzinárodné banky požičiavali moje peniaze krajinám, ktoré sa chcú ozbrojiť, aby mohli viezť vojnu a môžu tak rozhodnúť, kde sa táto vojna rozpúta. Som si vedomý, že najlepšie je financovať obe skupiny, aby konflikt trval čo najdlhšie, nielen preto, že tak sa získa viac peňazí, ale tiež preto, že neskôr, keď už strany nebudú schopné uhradiť svoje pohľadávky, budú sa môcť postaviť na nohy vďaka tomuto bohatstvu. Vadí mi války a věřím, že jich byude ubývat. Přeji si nejen já, aby už žádné války a zabíjení lidí nebylo. Na straně druhé je však problém s lidnatostí, ale to se má řešit antikoncepcí a nahotou. Když jsou muži i ženy nazí, nemají takovou touhu po sexu a nepřemnoží se, pak důvod pro války pomine. Že jsou války a zbrojení vynosným byznysem, to je smutné, nepřeji si to.
7 07m.jpg (26214 bytes) 7. KLAUZULA: Súhlasím s tým, aby mi v reklame narozprávali lži, vďaka ktorým budem túžiť po veciach, ktoré aj keď získam, mi pomôžu len veľm málo. To je problém každého, mne reklama neosloví, spíše naopak, beru jiné zboží, protože si myslím, že reklamované musí být dražší, aby se reklama zaplatila.
8 08m.jpg (29417 bytes) 8. KLAUZULA:
Súhlasím s tým, aby sa všetky moje maily uchovávali po dobu 5 rokov, aj keď ich ja vymažem. A že spoločnosti ako Yahoo sprístupňujú účty čínskym úradom, čím povoľujú zatknúť disidentov.
Akceptujem, že posledná objavená technológia umožňuje, aby mobily mohli znovu vysielať, čo sme cez ne hovorili aj po tom, čo si majiteľ telefón vypne. (Pozor: aby ste sa tomu vyhli, vytiahnite z mobilu batériu)
Kdyby někdo chtěl, pošlu mu všechny své mejly, ať si počte a na disidenty mám svůj vlastní názor a nijak to neprožívám. Pro mne je disident služebníkem cizí mocnosti, respektuji spíše reformátory systému. Ani mne nenapadne, abych z mobilu vytahoval baterku, kdyby mne to trápilo, tak bych mobil zavřel do plechové krabičky.
9 09m.jpg (27502 bytes) 9. klauzula: Súhlasím s tým, aby bola moc v rukách najambicióznejších a najbezohľadnejších osôb. Vím, že od správců se nežádá nic jiného, než aby byli věrní. Je to psáno v epištolách Nového zákona, na zástupné moci je vybudován celý systém. Ale že by politici byly nějak spokojení, to bych netvrdil. Jsou mi zcela lhostejní, nic od nich nečekám.
10 10m.jpg (23574 bytes) 10. klauzula: Súhlasím s tým, že politické strany dajú dokopy to najhoršie v krajine a každé štyri roky mi rozprávajú to, čo vedia, že chcem počuť, aby prišli k moci. Je mi to zcela jedno, vím, že politici na stav společnosti nemají praktický žádný vliv, jsou to pouze jáhnové, kteří nám rozdají, co jim pro nás dají skutečně mocní páni.
11 11m.jpg (22897 bytes) 11. KLAUZULA:
Súhlasím s tým, aby sa masmédiá koncentrovali v rukách veľkých ekonomických mocností, keďže viem, že ich budú využívať dobre. Verím len tomu, čo počujem v médiách a to, čo sa hovorí mimo nich, sú len falošné správy pre nevzdelaných a dôverčivých ľudí. Súhlasím s týmito podmienkami, do ktorých ma dostali, aby som nemohol vidieť realitu. Viem, že to robia pre moje dobro.
Role masmédií, především televize je pofidérní. Pokud bude přímá volba prezidenta, tak rozhodne televize a její mediální obraz kandidátů. Vadí mi spíše, že televize nabízí mládeži chybné modely chování, rozumní rodiče děti k televizi vůbec neopustí.
12 12m.jpg (26470 bytes) 12. klauzula: Súhlasím s tým, aby správy zhrnuli to najhoršie, čo sa za deň na planéte udialo, aby som sa cítil bezmocný a myslel som si, že sa nič nedá robiť.
Viem, že živiť strach, hnev a zúfalstvo je to najlepšie, čo môžu pre nás urobiť, pretože je nebezpečné veriť, že sa niečo môže zmeniť.
Na zprávy se nedívám, protože jsem poznal, že vůbec nepopisují realitu. Sleduji pouze, o čem se mluví. Buzení strachu, beznaděje a zoufalství zůstalo jako jediné, co může tato společnost lidem nabídnout a co ještě snad může udržet konzervativní moc. Jak se ale zdá, už ani strach lidi neudrží na uzdě. Každá finta se jednou okouká a přestane působit.
13 13m.jpg (24948 bytes) 13. KLAUZULA:
Súhlasím s verziami udalostí, ktoré mi médiá poskytujú a podporujem každú deľbu ľudských bytostí, ktorú mi vláda predostrie.
Svoj hnev budem môcť takýmto spôsobom sústrediť na ňou navrhnutých nepriateľov a nebudem protestovať proti vojenským akciám, ktoré budú vyhovovať politicko-ekonomickým záujmom.
Jo, to je problém už od Adama. Bohové nám chtějí říkat, co je dobré a co je zlé, koho obdivovat a na koho útočit. A nestačilo jim ani, že lidi vyhnali z Ráje, sami odešli s nimi. Mediální verze ignoruji, asi jsem si kousl do Adamova jablka. 
14 14m.jpg (23286 bytes) 14. klauzula:
Súhlasím s tým, aby bol blížny odsúdený na smrť a aby nás podporovali skoncovať s ním vždy, keď naša vláda vyhlási tú jeho za svojho nepriateľa.
To je problém. Já osobně jsem solidární s vězni i dětmi v pasťáku. Pro mne to jsou silné osobnosti, které se nechtěly smířit se životními podmínkami. Sám už vím, jak snadné je skončit na psychiatrii nebo ve vězení. Ale že by to mocným snadno procházelo, se nezdá. Možná i tento dokument je pouze zoufalým výkřikem z pocitu ztráty moci.
15 15m.jpg (24704 bytes) 15. KLAUZULA: Súhlasím, aby sa tony jedla ničili Ien preto, aby neklesli ceny na svetovom trhu. Zdá sa mi to lepšie ako ponúknuť ich stá tisícom ľudí, ktorí každý rok umrú od hladu. To je velký problém. Takto se to zjednodušit nedá. Správné by bylo v každém regionu vyrobit právě tolik potravin, kolik se spotřebuje. Nikdo hladovět nemusí. Pokud někde hladoví, je asi chyba v jejich systému nebo narušení přirozeného životního stylu misionáři.
16 16m.jpg (24384 bytes) 16. KLAUZULA:
Zdá sa mi normálne, že existujú krajiny ako Haiti, kde obyvatelia, trpiac nedostatkom, jedia sušienky vyrobené z hliny. Kedže všetci sme egoisti, som presvedčený, že v hĺbke všetci s touto situáciou súhlasíme.
Kdyby mocnosti nekolonizovaly krajiny, tyto problémy by nebyly. Já osobně za kolonii považuji také Evropskou Unii. Nepřeji si, aby kdekoli na planetě lidé trpěli, hladověli nebo žili v beznaději, protože tak produkují negativní emoce a ty jejich systém dále rozvrací.
17 17m.jpg (22540 bytes) 17. KLAUZULA:
Súhlasím s tým, že...
- Šťastie znamená komfort
- Láska znamená sex
- A sloboda znamená mať peniaze na to, aby som mohol uspokojiť všetky svoje túžby.
S takto zjednodušenou souvislostí nesouhlasím. Místo štěstí řeším spokojenost a uspokojení, láska je pro mne kreditem ve vztahu a svobodu vidím tam, kde lidé mohou splnit své životní poslání.
18 18m.jpg (21647 bytes) 18. KLAUZULA:
Súhlasím s tým, aby sa viedli vojny s ekonomickými odôvodneniami ako je napr. ropa, s cieľom podnietiť ekonomiku alebo za účelom vytiahnuť nevyužité zásoby zbraní.
Treba urobiť, čo sa dá, aby systém fungoval, pretože je bezpochyby tým najlepším zo všetkých.
Nerostné bohatství se nekrade, ale kupuje. Ostatně, že by někomu válka přinesla štěstí, tak to pochybuji. Poslední války spíše vyčerpaly mocnosti a přivedly je do existenčních problémů. Ti, kdo válku vyvolali, skončili špatně. 
19 19m.jpg (25565 bytes) 19. KLAUZULA: Súhlasím, že budem jesť hormónmi upravované hovädzie mäso s tým, že neexistuje právna povinnosť uviesť takúto úpravu na etikete.
Súhlasím s tým, že budem slúžiť ako pokusný králik a jesť mäso zvierat, ktoré pribrali vďaka geneticky modifikovanému krmivu, aby sa zistilo, či sa po dlhšom čase neobjaví na našom druhu nejaká anomália.
Přeji si obnovu rodových statků a samozásobitelských vesnic, kde potřebují snad pouze elektřinu a možná naftu do traktorů. Statky samozásobitelské se sociálním zázemím pro čeládku a vesnice s pilou, mlýnem a řemesly.
I kdyby se na etiketě potravin uvedlo, že jsou jedovaté, což každý ví, stejně bychom si je museli koupit.
20 20m.jpg (22898 bytes) 20. KLAUZULA:
Súhlasím s tým, aby rastliny, ktoré konzumujem, boli ošetrované môjmu telu toxickými pesticídmi a herbicídmi, pokiaľ nepoužijú týchto prostriedkov príliš. Súhlasím s tým, aby sa v mojej strave používali všetky typy chemických prísad, pretože som presvedčený, že ak ich tam pridávajú, určite vedia, že to nebude mať žiadne dlhodobé dôsledky.




Pesticidy jsou velkým problémem, protože likvidují všechen hmyz a v této oblasti přerušují potravní řetězec. Nejen ptákům chybí potrava. Oba důvod, toxicita pro lidi a narušení potravinového řetězce považuji za vážný důvod k tomu, aby se s tím přestalo nebo alespoň zkoumaly důsledky.
21 21m.jpg (24034 bytes) 21. KLAUZULA: Súhlasím s tým, aby sa geneticky modifikované potraviny šírili po celej planéte a aby nadnárodné poľnohospodárske spoločnosti hromadili obrovské dividendy a kontrolovali svetové poľnohospodárstvo.
Som presvedčený, že je morálne špekulovať s cenami potravín, rovnako ako sa špekuluje s cenami nehnuteľností, pretože trhový systém zaručuje, že sa prostriedky výdatne a efektívne prerozdeľujú.
Ne, přeji si, aby každý region si své potraviny vyrobil sám. A přeji si, aby se ukončil vývoj parazitů, plísní a chorob rostlin. Přeji si, aby systém umožnil vznik alternativního životního stylu, aby se přestalo s ničením přírody. 
22 22m.jpg (25105 bytes) 22. KLAUZULA: Súhlasím s tým, že budem platiť najnižšiu možnú cenu za mäso, ktoré kupujem, pretože sa mi zdá v poriadku, že s týmito zvieratami zaobchádzajú zle, aby dosiahli tak nízke ceny. Veď napokon, sme predsa nadradený živočíšny druh. To znamená, že keby sem prišiel vyšší druh z inej planéty, zdalo by sa mi logické, že by rovnako zaobchádzal on s nami. Moc si přeji, aby se se všemi zvířaty zacházelo vlídně a s láskou, aby zejména domácí zvířata žila v klidu a pohodě.
Pokud jde o "vyšší druhy z jiných planet", tak vidím, že jde o břídily neschopné pozemského životního stylu, ovšem mistry v manipulaci a násilí. Nepřeji si zde jakékoli mocenské působení jiných, než pozemských entit. Na své planetě bude pánem člověk, jen člověk podle svých potřeb a hodnot bude planetu spravovat.
23 23m.jpg (23169 bytes) 23. KLAUZULA: Súhlasím s politikou «revolting doors» (otáčavých dverí). Viem, že vedenie medzinárodných organizácií ako WHO, ILO, IMF a Svetová Banka sú ex-zamestnancami veľkých korporácií a vedia, že keď sa budú «správať slušne», vrátia sa do týchto korporácií nasledujúci rok a získajú astronomické zisky. Astronomické zisky považuji za nástroj likvidace lidské tvořivosti, tvůrčího potenciálu a donucovacího prostředku pro otrockou práci. Vím, že důvodem pro takový politický a ekonomický systém je pouze strach elity z moci prostých lidí. Obě války měly za cíl likvidaci střední vrstvy a inteligence. Nejsem přesvědčený o tom, že by uvedené organizace měly tu moc, po které touží.
24 24m.jpg (21822 bytes) 24. KLAUZULA: Súhlasím s nadvládou ropy v ekonomike aj napriek tomu, že je to drahá a prostredie znečisťujúca energia a súhlasím s tým, aby sa zabránilo jej akejkoľvek náhrade, keďže zavedenie metód voľnej energie, ktoré už sú objavené a zatajované, by bolo pre systém katastrofou. Všeobecně, jakýkoli výrobní subjekt má snahu, aby se jeho zboží a služby prodalo. O volné energii pochybuji, ale vytápění bytu tepelným čerpadlem a udržení tepla výměníkem je blokováno právě proto, aby dodavatelé energie měli velké zisky a když je teplá zima, mají velké problémy. Při nadhledu však zjistíme, že populace má určitou platební schopnost a své peníze musí někde utratit. Když dáme vše za plyn, nedostanou nic například cestovní kanceláře nebo umělci.
25 25m.jpg (21621 bytes) 25. KLAUZULA:
Akceptujem, že hodnota osoby závisí od jej schopnosti tvoriť peniaze a od toho, či sa objavuje alebo neobjavuje v televízii. Za svoje vzory si vezmem osoby z televíznej obrazovky a pokúsim sa byť ako oni.

Vím, že televize a nyní také počítače jsou zdrojem modelů chování a hodnotové hierarchie. Alternativou je příprava na život získaná v rodině, snad proto musí matka i otec pracovat 12 hodin denně, aby výchova dětí byla zcela ve vlivu televize, ulice a  počítačových her. 
Ukázalo se však, že to může být i dobře, protože rodina nepředá konzervativní křesťanské hodnoty a lidé si v dospělosti vytvoří zcela pragmaticky své vlastní hodnoty a modely chování.
26 26m.jpg (25727 bytes) 26. KLAUZULA: Akceptujem, že futbalisti a herci dostávajú nesmierne množstvá peňazí, aby sa tak stali našimi vzormi, ktoré budeme napodobňovať. A zdá sa mi úplne logické, že sa platí veľmi málo profesorom, ktorí majú za úlohu formovať budúce generácie. Přeji každému hodně peněz, ať se má dobře, ale nepřeji si, aby mi kdokoli a cokoli blokovalo moji cestu, když si chci získat peníze vlastními schopnostmi. Peníze jsou potřebné, ale nejsou všechno. Profesoři nyní slouží spíše systému, než že by dávali základ pro osobní prosperitu člověka a rodu. Když systém neplatí profesorům za konformitu, mohou být tito zdrojem alternativních myšlenek.
27 27m.jpg (25206 bytes) 27. KLAUZULA: Súhlasím s tým, aby nadnárodné spoločnosti neaplikovali západné výdobytky techniky v krajinách tretieho sveta. Som za to, aby deti pracovali a produkty, ktoré kupujem, mali tak najnižšie možné ceny.
Nadnárodní společnosti nerespektují lidskou přirozenost a odlišný styl života přírodních národů, takže je to dobře, že si jich nevšímají. Prosperita promárodů musí vycházet z jejich odlišnosti a přirozenosti.
S dětskou prací nesouhlasím a pokud by si ji někdo přál, může tam poslat své děti.  
28 28m.jpg (22248 bytes) 28. KLAUZULA: Súhlasím s tým, aby sa starší považovali za príťaž a nikdy nám neslúžili za vzor, pretože ako najrozvinutejšia civilizácia planéty (a vesmíru, kedže je nemožné, že by existovalo viac planét ako je naša), vieme, že skúsenosť nemá žiadnu hodnotu. Generační spory se objevují zákonitě vždy, když se mění systém. Když se má systém zachovat, tak jsou starší generace a jejich zkušenost naopak dávány za příklad.
Obsazených planet bylo asi 40, je docela možné, že jsou nyní pusté, protože jejich duchovní potenciál se účastnil zde procesu změn. - Nyní se asi naše zkušenost v nových podmínkách neuplatní, určitě se bude vytvářet nová kauzalita v oblasti vztahů, ale není jisté, že vývoj bude ve shodě a podle přání tvůrců této smlouvy.
29 29m.jpg (21962 bytes) 29. KLAUZULA: Súhlasím s tým, aby bola súťaživosť základom nášho systému, aj keď si uvedomujem, že väčšine to spôsobí iba pocit frustrácie a hnevu. Nahradiť súťaživosť spoluprácou by však bola chyba. Soutěživost, v krajním případě konflikt a boj je pokračováním zásady "vítěz bere vše", která se neosvědčila. Jsem si jist, že úspěšnější budou všichni ti, kteří budou schopni dohody a spolupráce. Pokud budou úspěšnější, jistě to zpočátku bude soutěživým subjektům vadit, později se přidají. Soutěživost považuji za přímý důsledek sobectví.   
30 30m.jpg (23048 bytes) 30. KLAUZULA:
Súhlasím s tým, že to najcennejšie, čo mám - svoj čas, využijem v práci, ktorá sa mi nepáči, aby som si potom mohol kúpiť kopec vecí, ktoré mi pomôžu uniknúť z prázdneho života, ktorý žijem.

Zde je problém, který musíme řešit. Kdo pracuje, má peníze, ale nemá volný čas a musí plnit úkoly, se kterými třeba i nesouhlasí. Kdo se chce ze systému vyvázat, má možnost bez sankcí žít jako nuzák a bezdomovec, s hrozbou sankcí jako kriminálník nebo mafián. Nemyslím si však, že by ekonomická a existenční alternativa byla likvidována se stejnou razancí jako v 70. a 80. letech. Ze životní prázdnoty je však více cest. 
31 31m.jpg (21316 bytes) 31. KLAUZULA:
Akceptujem ničenie lesov a zánik živočíšnych a rastlinných druhov. Zdá sa mi logické znečisťovať a rozširovať do vzduchu chemické jedy, rovnako ako zahrabávať do zeme rádioaktívny odpad, ktorý tam v prípade veľkého zemetrasenia v bezpečí nebude.
S tímto nesouhlasím a přeji si pravý opak.
32 32m.jpg (24967 bytes) 32. KLAUZULA: Súhlasím s tým, že aj keď sú naše dejiny plné politických konšpirácií a ambicióznych politikov, teraz sa všetko zmenilo a naši vodcovia iba bojujú za naše dobro. Tajné politické organizácie a veľkí magnáti ako klub Bilderberg, Triterálna Komisia alebo Výbor 300 neexistujú a nikto sa nepokúša ustanoviť svetovú vládu prostredníctvom medzinárodných organizácií. Politici jsou jen loutky s velmi omezenými možnostmi, proto jim za vývoj velkou vinu nedáván, než jako konfidentům, ovšem pokud mi zajistí dobré životní podmínky, pak mají nesporné zásluhy. Pokud jde o konspirační skupiny, ty si žijí vlastním životem a pokud ekonomicky upadají, mají problémy a spory, které jim rozhodně nezávidím. Možná jsou bohatí, ale jsou spíše nevolníky jejich vlastního systému. Systémový problém je kdesi nad nimi, oni sami nejsou schopni ho změnit, pouze  akceptovat.
33 33m.jpg (22342 bytes) 33. KLAUZULA: Súhlasím, že súčasný systém je tým najlepším možným. Pominulo obdobie veľkých ideálov. Vo svete majú vládnuť rozumní a realisticky zmýšľajúci ľudia, ktorí sa starajú o to, aby systém fungoval aj naďalej. Mám strach, že sa veci zmenia, pretože snílci iba prinášajú problémy a nestabilitu. Systém reálné moci vesmírných či jiných mocností zde má zůstat zachován, je zde však snaha změnit jeho podobu. Problém na jejich straně spočívá v tom, že naprostá většina tvůrců, strážců a udržovatelů jsou bioroboti fungující podle zásad vytvořených ve zcela jiných podmínkách, nejsou schopni reagovat na podmínky nové. Tato situace bude určitě velmi konfrontační a bude se řešit na našem území.
34 34m.jpg (17978 bytes) 34. KLAUZULA: Akceptujem túto
situáciu a pripúšťam, že ani ja, ani nikto iný nemôže urobiť nič, aby ju zmenil.

Toto je spíše přání, než realita. Nejsem sám, kdo je schopen tuto situaci řešit a nedopustit plnění zde nabízené smlouvy. Jde o změnu na všech mocenských úrovních současně na úrovní kalpy a možná vyšší, kdy si ani tvůrci a správci pozemské elity nemohou být svojí mocí a vlivem nyní jisti. Nejvyšší hodnotou pro změny je zajištění pohodové existence pozemského člověka. Kdo se chce podílet, ať se inkarnuje, což mnozí vesmířané již učinili. 
35 35m.jpg (23300 bytes) 35. KLAUZULA: Súhlasím s tým, že sa nebudem pýtať, zavriem pred tým oči a nebudem oponovať, pretože som aj tak dosť zaťažený vlastnými problémami.
Dokonca budem brániť túto zmluvu vlastným životom, pretože zo zmeny mám strach.
Mé životní poslání je spojeno s oponováním a jsem v pohodě. Ze změn strach nemám.
36 36m.jpg (19603 bytes) 36. KLAUZULA: Akceptujem, že som jedna čiastočka v systéme, ktorému som sa prispôsobil a svoje deti budem učiť tiež sa mu prispôsobiť. Mojou prioritou je zotrvať v systéme a nikdy si neklásť otázku, či mi umožňuje alebo nie byť šťastným. Celý systém byl založen na zásadě zákazu alternativy mocenské, názorové, správní i existenční. Myslím si, že toto zveřejnění cílů persko-židovského systému je projevem jeho oslabení. Tvůrcem systému jsou vesmírné mocnosti nejen z Plejád. Nyní přestávají fungovat nástroje jeho udržení a posledním je finanční systém. Pokud se finanční systém rozloží, vlády (správci) nebudou mít peníze aby lidé žili v pohodě a bez frustrací, pak se celý systém samovolně rozpadne.
37 37m.jpg (29319 bytes) ASI SI MYSLÍŠ, ŽE SÚ TO PRÍLIŠ ZLOŽITÉ TÉMY A ŽE NEMÔŽEŠ UROBIŤ NIČ... ALE MY SKUTOČNE MÁME TÚ MOC, PRETOŽE SME TO MY, KTORÍ DODRŽUJEME TENTO SYSTÉM. V TOMTO SVETE, KDE VLÁDNU PENIAZE, JE KAŽDÝ TVOJ VÝDAJ HLASOVACÍM LÍSTKOM ZA UDRŽANIE SYSTÉMU ALEBO JEHO ZMENU. PRE KAŽDÝ Z UVEDENÝCH PROBLÉMOV SA UŽ ROZBEHLI NÁPRAVNÉ RIEŠENIA. BEZ TOHO, ABY SME MUSELI ZMENIŤ SVOJ ŽIVOT, MÔŽEME PREORIENTOVAŤ NAŠE VÝDAVKY NA RIEŠENIA, KTORÉ NAPRÁVAJÚ TIETO PROBLÉMY. Každý mág podléhá iluzi, že stojí na vrcholu moci. Ano, vládnou zde peníze. Až nebudou, jejich vláda končí. Jde také o to, kdo bude  systém podporovat nebo ignorovat. Kdyby jejich systém fungoval, nemuseli by rozbíhat "nápravná opatření". 
38 38m.jpg (17953 bytes) SKÔR ALEBO NESKÔR BUDE ZMENA NEVYHNUTNÁ.
MÔŽEME SI IBA VYBRAŤ, ČI JU PODSTÚPIME SKÔR BEZ TRPENIA ALEBO NESKÔR TRPIAC.
VĎAKA, ŽE SI SI TENTO DOKUMENT PREČÍTAL A POSLAL HO ĎALEJ.
TVOJE DRUHÉ JA
Nabízím již od roku 1990 jinou alternativu změn založenou nikoli na hierarchii moci a konfrontaci, ale na základě moci dělené, autonomní a na základě spolupráce. Určitě je takový přístup bližší lidské přirozenosti, touhám a cílům. Určitě odstraní větší počet problémů než zde navrhovaná smlouva založená na snaze udržení privilegií kohosi tajemného a možná zcela cizího lidskému rodu. Dokument jsem si pozorně přečetl a posílám ho dál touto cestou. Přeji si, aby tvůrci této smlouvy se přestali dopouštět mocenské zvůle. 
39 . Naše druhé já je silou, která má zajistit prosazení zde uvedených zásad. Jde o manipulujícího přiinkarnovaného ducha, který likviduje náš tvůrčí potenciál. Právě snaha změnit pozemského člověka na biorobota vyčerpala energie vetřelců. 
Probíhajízí změny byly plánovány dlouho dopředu na nejvyšším levelu a já osobně je vnímám jako likvidaci starého světa a úklid po tvůrčí práci Stvořitele ve prospěch nás,  lidského rodu a naší planety.