lg_blog.gif (11652 bytes)

Životní poslání

lg_menu.gif (1813 bytes)

nové úkoly

Život zde na Zemi není snadný a pokud nám tak připadá, pak je to proto, že se mnoho lidí i bytostí duchovních snaží a pomáhá. Život společnosti vyžaduje splnění mnoha profesí a úkolů, mnoho lidí tyto úkoly plní s vědomím, že jde o jejich životní poslání. Jsou to funkce s tvůrčím obsahem v každém oboru činnosti. Každý člověk má své schopnosti a určitým způsobem se osvědčil v životě minulém a s ohledem na to pak je mu nabídnut životní úkol, který on přijme jako své poslání. Duchovní síly, které ho tímto pověří, zajistí mu současně podmínky ke splnění úkolu.
Pokud je plnění úkolu ve shodě s přáním světských správních sil, pak není s realizací životního poslání žádný problém. Ten nastává ve chvíli, kdy je činnost spojená se životním posláním v rozporu, popřípadě jde o funkci reformační, které se konzervatrivní síly brání. V každé době probíhal ve společnosti konflikt mezi silami tradice a novátorství. Konzervativní síly ve své dobré a příznivé pozici, ve snaze si svoji pozici udržet, likvidovaly systematicky každý pokus o změnu. Je však pravda, že v procesu sporů mezi skupinami, tedy mezi nespokojenci a obránci svých pozic nemuselo jít o životní poslání, ale jen o sobecké mocenské zájmy. Životní poslání je tvůrčí a pomáhá lidem. Pokud může člověk plnit své životní poslání, plní je s celým nasazením, finanční odměna je méně důležitá, důležitější je kredit a uznání. Člověk se neohlíží na čas, je ochoten pracovat podle svých sil i nad své síly. Úkolem příštího věku je mimo jiné umožnit plnění životního poslání. Jde o to, že některé tvůrčí obory nelze zařadit do profesí finančně ohodnocených a tito lidé musí být hned zpočátku sponzorsky finančně zajištěni.
Kromě toho naše doba prochází velkými změnami a lidé schopni plnit požadované úkoly nemohli je před svým narozením přijmout jako životní poslání, protože tyto úkoly vyvstaly až v této době. Kdo tedy má zájem, přijměte jeden z těchto životních úkolů, jsou určeny zejména pro osoby se znalostmi a schopnostmi z oblasti esoteriky:

Nové životní poslání v oblasti esoteriky:
1) společnice podporující komerční úspěch, pěkné chvíle (10 až 20 klientů, cestování, spirituální služba, láska)
2) společník podporující osobní úspěch a spirituální schopnosti pro životní poslání, pěkné chvíle (10 až 20 klientek)
3) léčitel, léčitelka, odstranění psychosomatických poruch, doplňky stravy, masáže, předávání energie, rozšiřování možností křtem
4) věštec, věštkyně, výklady z karet a chiromantie, poradenská činnost ve všech oblastech, rozšiřování možností křtem.
Poznámka: křest zde znamená vkládání duchovních principů do ega člověka za účelem rozšíření jeho schopností, talentu.
www.medy.eu/osobnost