lg_historie.jpg (11652 bytes)

MATRIX

 
text můj komentář

lg_menu.gif (1813 bytes)

Zdravím
DVD: Co my jen víme je jen teorie, ale co praxe? Jediné co my víme je to, že
O tomto DVD jsem zatím neslyšel.
 

 

a) Já jsem se k tomu DVD dostal snadno a bez problémů a ještě jsem byl o dni jeho vyjití nezávislou osobou, kterou ani neznám, dopředu mailem avizován. Vím však, že jediná myšlenka může změnit celé dějiny. Nejde jen o zdokonalení zbraní nebo vynálezy, je také možná změna přírodních zákonů, ale do záležitostí fatálních mají přístup pouze vyvolení jednotlivci. 
b) Zatím co ty jsi se o DVD dověděl pozdě a ještě jsi měl velké problémy jej vůbec sehnat a objednat. To je fakt a né fikce. Pokud jde o Matrix, vím, že to to jakýsi tajuplný program a zatím mne nikdo nepřesvědčil, že působí ve prospěch celého lidstva, proto ho nepodporuji.
Pokud by to bylo tak jak se níže píše a byla by zde jen jedna pronacistická entita E.T., pak by 2. Světová dopadla jinak a viděl by jsi dnes v TV pana Topolánka v nacistické uniformě a s hákovým křížem na rameni. Nacisté jsou entita vlků a opakující se vláda vlků je v lidské historii nepřehlédnutelná. Do magie vlky pozvali Peršané (Zarathustra).
Takže dle logické úvahy: Je zde ještě minimálně jedna E.T. entita, která té pronacistické E.T. entitě v různém čase a v tomto prostoru kazí plány. Entit s mocenskými ambicemi je samozřejmě více, některé působí otevřeně, jiné skrytě a až do této doby byly síly vyrovnané. V poslední době se mocensky prosazují agresívní entity.
Dále zde ještě může být n (slovy nekonečně mnoho) dalších E.T. entit, které ono bezbřehé zápolení oněch dvou E.T. entit o podvědomí lidí jen z povzdálí pozorují, ale do ničeho nezasahují. Je zde však jedna entita s absolutní mocí přidělující magické schopnosti a tím i moc vyvoleným. Tím určují zásadním způsobem naše dějiny. 
Mé poznatky k této věci
1.  Omezuji se jen na zjištění toho: Jak a jakým způsobem lze otevřít bránu do jiného prostoru nebo času anebo kde se ona brána nalézá? Na duchovní úrovni se běžně využívá časové smyčky a je to podobné jako když počítačový programátor opakovaně spouští opravený program, dokud s ním není spokojený.
2. Pokud by někdo měnil čas, tak se by zásahy v čase projevovaly kontinuálně. Předměty by se nám měnily před očima a lidé by mizeli a zase by se objevovali. Logicky tedy: Změnou
v čase vznikne dimenze nová od té naší odkloněná a naší dimenzi se nestane nic, ale souhlasím s tím, že je naše dimenze je jednou
z odkloněných dimenzí po manipulaci s časem. Z toho důvodu je důležitou cestou poznání jen bod 1. Jak proniknout do jiných dimenzí?
Je možná, nikoli běžná, teleportace v našem časoprostoru. Vždy však jde o jednotlivé případy s vlastní kauzalitou. Duchovně lze procházet různými paralelními prostory. Zde je však zmíněna dimenze, není jasné, co je tím míněno, zda jiný časoprostor. Některé entity však mají odebrány všechny metafyzické schopnosti a jsou odsouzeny k prostému přežívání v realitě. Pojem dimenze používám pro jednotlivé úrovně vědomí.
3. O tom, že jiné dimenze jsou je přímým důkazem mizení lidí, letadel a lodí v bermudském trojúhelníku. Sledoval jsem ty jevy a skutečné události v čase metodou dálkového nazírání a ty letedla prolétají do jiných dimenzí skrze trhlinu v čase a prostoru. Vždy je u toho ten záblesk. Pokud jde o Bermudský trojúhelník, tak jsem skeptický a připouštím mnohem prozaidštější příčiny ztráty dopravních prostředků. Teze však neodmítám, vím, že možné je vše.   
4. Skrze stejnou trhlinu, ale prochází k nám i E.T.. Když talíř zmizí z očí stíhaček je vždy záblesk. To je poněkud odvážné tvrzení, ale budiž.
Notně mne napadá myšlenka
a) Pokud ta E.T. entita zde lidi pěstuje jako ryby v akváriu, tak lidi nemohou ven, protože by se lidi na suchu otrávili čerstvým vzduchem. Duše zemřelých po opuštění naší reality pociťují nejen tělesnou úlevu, ale také pocit osvobození od zákonů. Je to sice iluze, ale pocit osvobození a uvolnění nikomu neublíží.
b) Lidi jsou zde jen jako Ježek v kleci. Pak ježek může za jistých přesně vymezených podmínek najít cestu ven. To není problém, jde o svazující předsudky, lidé jsou sice schopni si vytvořit existenční alternativu, dosud však všechny pokusy o alternativu byly násilně ukončeny.
To je asi vše, co jsem k tomu chtěl říct.
S pozdravem
Bratříček v polobotkách
Ing. Jiří Vašek
From: technomage@email.cz 
Sent: Friday, March 27, 2009 11:46 AM
To: "ing. Jiří Vašek"
Subject: Přečti si to až na to budeš chtít mít čas a odpověz taktéž až budeš chtít mít čas pokud tedy k tomu něco máš... Co my jen víme
Konečně mi došlo to co my jen víme 3x jsem tam volal  a čekal sem na to 3 týdny někdo asi ví že nerad čekám ... pak udělám chybu. Já tedy nevím, kde bych to DVD mohl hledat... A také nevím, zda po něm toužím, asi ne.
Jo sháněl sem to v trafice prošel sem celý Zlín a nic... ale nevzdal sem to. Čekání se nakonec vyplatilo! A taky jsem našel o těch ET... Tak to je skvělé, blahopřeji.
Co se stalo v roce 1931? Je naše realita produktem útoku cizorodých E.T.? Tajemství trhliny v prostoročasu........ (1) Nic prazvláštního se nestalo. Šlo o přízemní mocenskou hru. O 2. světové válce se rozhodlo v USA.
 
V posledních několika desetiletích se stále více a více množí důkazy, které popisují přítomnost tzv. „neidentifikovaných létajících objektů“. Obdobným způsobem se hromadí příběhy lidí z různých částí našeho světa, kteří jsou přesvědčeni o tom, že zažili osobní setkání s cizí formou inteligence. Také jsem byl ve své představě unesen do UFO. Na mentální úrovni jistě působí, ale ve hmotné realitě jsem je ještě nepotkal ani po tom netoužím. Pokud jde o útoky entit, tak ty jsou zcela běžnou součástí mocenského boje. 
Poměrně rozsáhlý výčet těchto případů souvisí i s tzv. „únosy“ a manipulativních charakterem chování některých skupin E.T.
I když jsou širokou veřejností tyto zprávy posuzovány jako bezbřehé chvástání duševně nemocných lidí, existuje na pozadí naší společnosti neustále sílící tichý zájem tyto případy minimálně sledovat.
Tak nějak to funguje.
Jen málokdo je schopen si představit realitu zpráv v hromadných sdělovacích prostředcích, které by popisovaly přítomnost takové inteligence na naší planetě. No a přitom znám několik osob, které tvrdí nebo připouští, že k nám přišly z kosmu. Jsou zde inkarnovány a jejich program je znám. 
Mysl a zájem naší společnosti je soustředěn k tématům chudoby, sociální nespravedlnosti, násilných zločinů, genocidy, ničení životního prostředí, politickým a válečným konfrontacím. Naše společnost má mysl upřenou že bychom žasli. Vyjmenované se pouze těší medializaci.  
Celá řada doposud prováděných průzkumů naznačuje, že přinejmenším „západní“ typ civilizace je automaticky nedůvěřivý ke zprávám popisujícím návštěvy cizích E.T. v prostředí naší planety. V tomto ohledu je velmi důležité umět si odpovědět na otázku proč tomu tak je? Protože by nastal nemilý únik informací. A také proto, že cizí entity mají zde vše důležité zprostředkovaně pod vlastní kontrolou.
Z vědeckého hlediska je rozhodující otázkou existence či neexistence mimozemské reality. Na druhé straně otázka víry ve vědeckém světě není podstatná. Něco jiného je ovšem klasické psychologické prostředí lidské společnosti. Je to trošku složitější. Jednak většina entit bílé rasy je vesmírného původu a pak starousedlíci se nově příchozím mají snahu  bránit.
Zde otázka je otázka víry hodně podstatná. Ve hře je velmi mnoho velmi ovlivňujících okolností. Představme si, že bychom vyrůstali trvale od chvíle svého narození v arktické oblasti bez možnosti sdělovacích prostředků (TV, video atp.) a měli osobní zkušenost pouze s bílým druhem medvěda. Mohli bychom za takové situaci věřit zprávám, že existují druhy medvědů černé nebo hnědé barvy? To ale není náš případ, my nyní žijeme ve velmi podnětném prostředí a mnozí z nás jsou schopni rozpoznat a správně vyhodnotit všechny mocenské, magické a nevědecké vlivy. Kdo chce svět pochopit, musí poznat současně vědeckou  nevědeckou oblast. Nyní vědecká oblast zahrnuje pouze živly.  Věda a moc člověka jsou spojeny.
Alex Collier byl jedním z nejprestižnějších kontaktovaných osob, který poskytnutými informacemi několikrát velmi vážným způsobem zamotal hlavu mnohým vědeckým i politickým organizacím. Ve svém písemném materiálu (který je velmi aktuální i v současné době) několikrát naznačuje důvody, proč existuje, tak silná nevíra v existenci mimozemských aktivit v zóně naší planety. Nevím, zda si vědci lámou hlavu nevědeckými teoriemi. 
Podle Alexe Colliera, byli manipulativní druhy E.T. uvedeni do kontaktu s pozemským lidstvem poměrně malou, ale nesmírně mocnou klikou jistých jedinců (rodinné klany), které toužili po podstatně větší moci. Tito jedinci byli silně znepokojeni nezávislostí lidské společnosti. Ano, ale to až asi v poslední době, také jde o to, že ze stejného důvodu (posílení moci) pozvaly pronárody do magie a lidské inkarnace ještěry a vlky a tito jim přerostli přes hlavu. On si někdo myslí, že kdo má na víc, mu bude sloužit. 
Ze stejného důvodu se opakovaně likviduje střední vrstva. Naposledy nyní, jde o hlavní důvod "krize".
  Pomocí velmi sofistikované technologie se jim podařilo vytvořit trhlinu v prostoročasu, skrze kterou došlo k průniku těchto agresivních forem cizích entit do našeho Vesmíru, resp. našeho prostoročasu planety Země. To nevím, možné to je, podle mne je celý vesmír snadno prostupný a 35 planet bylo pospojováno transportními mentálními tunely. Pohyb duchovních bytostí je snadný a inkarnace zatím není pod pozemskou kontrolou.
(Existuje ještě jedna velmi preferovaná verze, která hovoří o tom, že vytvoření trhliny v prostoročase došlo nevědomky v důsledku nebezpečných experimentů ve spojení s nedostatečnými znalostmi z doposud jen mále zmapovaných oblastí fyziky v rámci projektu „Filadelfia, Fénix a Montauk“, pozn. J.CH.). Určitě je mnoho oblastí, do kterých člověk zatím neproniknul. Ostatně, i počítače jsou importovány, jejich vývoj proběhl mnohem delší dobu na jiném místě.
Ze „vstupního“ prostoročasového bodu se pak již v čase tyto E.T. rozprostřeli do „minulosti“ čímž došlo k podstatnému ovlivnění lidské historie. Historie byla změněna. Určitě je naše historie upravena znalostmi z časových smyček, čili pohledů do budoucnosti.
Velmi charakteristická lidská nevíra v mimozemskou realitu by mohl být důsledek přítomnosti nějakého druhu vakua v kolektivním psychickém poli lidstva mezi tím, čím člověk kdysi „byl“ a čím „je“ nyní. Určitě je nevědomost člověka v této oblasti součástí mocenské taktiky. Jde také o konfrontaci dvou tvůrčích přístupů, archálního a anarchálního.
Přítomnost výše uvedeného typu E.T. je tedy přímým důsledkem poruchy vzniklé v prostoročasovém kontinuu.
V souvislosti s touto situací hovoříme pouze o úzkém specifickém typu mimozemské inteligence, která stála od samého počátku v opozici vůči přirozeným evolučním záměrům lidské společnosti, parazitující na chorobných a egoistických záměrech minoritních skupin lačných po moci.
Ano, tak to funguje. Je psáno: Od správců se nežádá nic jiného, než aby byli věrní. (Komu?)
Shrňme si to tedy. Pokud má skutečně Alex Collier pravdu, pak malá klika již v roce 1931 odstartovala proces, který je v současné době velmi často nazýván „Nový Světový Řád“ vešla
do přímého kontaktu s několika typy silně manipulativních forem E.T. se snahou o nastolení jejich vzájemné symbiózy s cílem dosáhnout nezvratné a plné moci nad lidskou společností. Dalším souběžně jdoucím cílem byla (a stále zřejmě je) totální energetické vyčerpání této planety pro jejich další vlastní záměry.
Myslím si, že "Nový světový řád" je pouze vylepšená a připomenutá mocenská a sociální koncepce Říše římské. Archální mocenský systém na základě hierarchie a vznešenosti.
Nevím, co je myšleno energetickým vyčerpáním, zda fatální souběh vyčerpání mocenských možností opor civilizace nebo apatie obyvatel, kteří se už nemíní pro cokoli nadchnout.
Alex Collier obdržel informace, které hovoří o tom, že tlak stále narůstající exploatace nakonec vyústil ve vytvoření aktuálně jsoucího prostoročasu jako alternativní reality ve formě mocného nástroje pro dosažení finálních cílů uvedených entit. Ano, je velmi pravděpodobné, že se objeví nezvladatelné množství alternativ ve všech oblastech, tedy mocenské, duchovní, finanční a názorové. Vytvoří se mnoho alternativ životního stylu a lidé se podle svých zájmů k nim přidají. Sankční aparát to nezvládne udusit.  
Regresivní lidští agenti spojeni s cizorodou formou inteligence se spojili se záměrem nastolit zcela novou realitu, kde by měla dominovat podkopaná lidská psychika i mentalita s existující ztrátou svobodné vůle na vlnách energií viny, strachu a podezírání. Ano, to mělo nastat, ale zdá se, že tuto tendenci současná krize oslabila. Popisované jevy jsou asi patrny v elitě, především kde je moc a peníze.
Poměrně hodně známý badatel John Lash již mnoho let soustřeďuje na výzkum „regresivních mimozemských inteligencí“ jejichž stopy lze vysledovat v mnohých historických artefaktech písemné i obrazové povahy prakticky všude po celé planetě. Naší předci jim dávali různá jména. Jedno je však jisté. Ano, problém byl ve schopnostech. Vesmířané neměli schopnosti pro pozemský styl práce, měli však schopnosti organizační. Ve shodě s tímto se zapojili do pozemského dění jako organizátoři nebo parazité. 
Tyto bytosti se evidentně snažili skrze různé formy organizovaného náboženství uvnitř naší alternativní časové linii podnítit podhoubí strachu a viny jakožto nástroje vedoucí k totální politické kontrole masy lidí. Jistě, čím víze zákazů, tím více viny, tím více trestů a tím silnější moc. Základem současné totality je náboženský monopol s jedinou autoritou Krista.
Alex Collier říká, že nacističtí vědci v bývalé (originální) verzi Země ve vztahu k našemu prostoročasovému kontinuu umožnili manipulativním typům mimozemských bytostí skrze poruchu v časoprostoru vstoupit do této reality. Ano a byli si jisti svojí nepostižitelností, jinak by se chovali jinak. Věřili, že Bůh je na jejich straně a že jednají v souladu s jeho vůlí. Válku připravoval Zarathustra, ale po seznámení s následky rezignoval a válku vedl Moroni. Rusy vedl Zerubábel, Pán Stalinových komunistů. Šlo o obnovu Říše římské. Neobnovili ji Němci, ale Rusové.
„Z našeho úhlu pohledu to vypadá tak, že jisté typy E.T. tu byli přítomné po tisíce let. Ve skutečnosti tomu tak vůbec být nemuselo. Se znalostmi technologie cestování v čase mohli do našeho kontinua událostí vstoupit v jednom (vše nasvědčuje, že v nedávném) bodě a odtud se v čase rozprostřít do „všech stran“. Je to prostější, lze to vysvětlit zcela jednoduše. Původně Plejáďané přicházeli s Nibiru jednou za 290 let a jejich příchod byl spojen vždy s nějakou fatální událostí. Později si zde zařídili svůj vyvolený národ a spolu s ním a uvnitř něj přebývali. Nyní jsou Plejáďané rozptýleni po celém světě.
Pokud máte schopnost jít v čase zpět, můžete doslova dle své vůle měnit vědomí jakékoliv rasy. Můžete změnit průběh jakékoliv události s nedozírnými důsledky a to je přesně to co oni udělali." Ano, je to tak, kdo má schopnost provádět časové smyčky, mění svět. Stačí znát výsledky časových smyček a lze změnit budoucnost. Ostatně, kdo si nechá vyložit karty, také může svůj osud změnit. 
Alex Collier: „The Extraterrestrial Global Conection“
Alex Collier dále sděluje, že získal informace o tom, že nacisté prostřednictvím experimentů v čase doslova dovolili manipulativním typům E.T. vstoupit do pozemské lidské reality z nižších úrovní čtvrté dimenze. Ano, ale jako entita vlků to dělají opakovaně a to i v této době. Nad nimi jsou ještě pozemští a vesmírní ještěři a staří bohové, pro které člověk představuje vážného konkurenta v jejich moci, nyní již pouze správní, dříve i tvůrčí. Je zde ještě moc hodnotící a ta asi o dalším vývoji rozhodne.
Výsledkem tohoto aktu došlo k neuvěřitelné formě manipulace s lidskou historií. Dodnes panuje kolem těchto možných skutečností velmi mnoho dohadů a šlapeme po velmi tenkém ledě. Je ale jisté, že klíčové vládní agentury v souvislosti s těmito hypotézami velmi bedlivě střeží cosi, co se nikdy nemá dostat mezi veřejnost. A to „cosi“ bude zcela jistě velmi choulostivé povahy. No jo, platí zásada: lidem lze sdělit cokoli, ale nesmí to být pravda.
Každopádně je jisté, že pár let před odstartováním těchto událostí se Albert Einstein dělí o svou speciální a pak i obecnou teorii relativity. I díky tomuto vědeckému přínosu se již o potencionálním cestování v čase nehovořilo jako o pouhé sci-fi.
Svého času na toto téma uvedl velmi zajímavou reportáž uznávaný Rick Groleau v American Public Television (PBS). Reportáž se jmenovala „Uvažujme jako Einstein“.
Albert Einstein a Jakub Openheimer byli a jsou členy nejvyšší kosmické inteligence, podobně jako Leonardo da Vinci mnozí vynálezci a avatáři. Nejvyšší kosmická inteligence zde působí jako dárce poznání, vrchní architekt vývoje a hodnotitel. Jde o autoritu, která nutí mocné k alibistickému chování.
John Gribbin poměrně podrobně rozepisuje okolnosti na základě kterých je takové cestování v čase možné. (Tento článek nezávislý internetový magazín Matrix-2001. zveřejní v nejbližší době, pozn. J.CH.). Tak to si počkáme.
Alex Collier během mnoha let kontaktů se zástupci hodně specifické pozitivní skupiny E.T. získal neuvěřitelné množství velmi důležitých informací. Během jednoho rozhovoru se v jisté chvíli vyjádřil následovně:
  „Vím o tom, že existují paralelní reality a vím také, že existuje několik souběžných realit s ohledem na naší planetu, které se nachází ve vyšších dimenzionálních oktávách, obrazně řečeno „nad námi“. Ano, na každé duchovní dimenzi je realita viděna vlastníma očima jinak. Co nemá vysvětlení dole, má vysvětlení o něco výše. Připomíná to dvojkovou soustavu a je zde mnoho analogií.
Albert Einstein také teoretizoval na téma existence paralelních vesmírů. Velmi populární Fred Alan Wolf PhD, (hlavní aktér známého dokumentárního filmu
„Co my jen víme“, pozn. J.CH.) říká:
„Pokud teoretizujeme v termínech „paralelní vesmíry“, pak se nabízí logická otázka: Co je paralelní vesmír?“
A pokračuje:
„Klasický vesmír je oblast konkrétního prostoru a času obsahující hmotu nejčastěji v podobě galaxií, planet atd. Takže paralelní Vesmír je velmi podobný tomu našemu. Možná nebudeme daleko od pravdy, když řekneme, že půjde o přesný duplikát našeho vlastního vesmíru.“ Já vnímám paralelní vesmír a paralelní prostory jako duchovní konstrukce (kopie).
Takže i v onom paralelním vesmíru se musí v prostředí paralelní Země nacházet lidské bytosti, které jsou přesnými duplikáty nás samotných. Prostřednictvím principů kvantové fyziky je možné, že jejich svět je velmi těsně propojen s tím našim. Pokud tomu tak je, pak jde o archetypální bytosti, ale tyto mohou být současně i zde, můžeme se setkat se svým duchovním klonem. Bytosti lze do archetypů rozdělit a každý archetyp má svoji vlastná paměť, historii, kauzalitu, program, motivaci a hodnotící hledisko. Proto kolabují systémy jediné cesty. Cest musí být více.
Alex Collier navrhuje, že starověká zvěrstva páchaná v naší historii včetně těch, která jsou spojená s filozofií organizovaných náboženství včetně válečných konfliktů byla ve všech případech inspirována záměrem regresivních mimozemských entit, které tvořily jakousi asociaci s nacistickým systémem umělých „hvězdných bran“. Ano, jak se zdá, tento materiál odepsal vlky, ale ještě jsou zde ještěři, Plejáďané a staří bohové. Ztráta moci vlků však jistě svět výrazně zklidní.
Prý existují důkazy o tom, že v roce 1931 došlo k primární dohodě mezi jistými lidskými frakcemi lačnícími po moci a uvedeným typem E.T. což vyústilo ve vzájemnou dohodu, která umožnila se těmto entitám v naší realitě vrátit v čase o miliony let zpět se záměrem vybudovat zcela odlišnou realitní koncepci našeho světa. To je možné, ale těch časových smyček bylo jistě více, poslední někdy v roce 2002 už byla schvalující a realizovala soud nad entitami. Zbavování se moci je příznačné pro naši dobu. Jde o "bílé koně" nejen v oblasti ekonomiky, ale především v zástupné moci a magii.