lg_blog.gif (11652 bytes)

Hledám své průvodce a svoji duchovní cestu

lg_menu.gif (1813 bytes)

Opakované návraty

Postup znám, radím ho svým klientům, ale ani tak to není snadné. Svoji duchovní cestu hledám ne proto, že ji neznám, ale proto, že se chci na ni vrátit, když se mi ztrácejí mí průvodci a přicházejí ke mně cizí, kteří mi mění program. Hledání a zvaní průvodců vnímám jako meditaci. Vím, že intuici, tedy nápadu bez potřeby slov, důvěřuji, Sdělení telepatickému, tedy cizím myšlenkám a hlasům už tolik ne a sdělení beru jako podnět nikoli k přijetí, ale k přemýšlení.
Již dříve jsem se rozhodl pro boha jménem Hór, který je patronem věštců a jasnovidců. Jeho aktivní vliv cítím a jsem rád.
Své soukromí jsem svěřil Mata Hari, ale tu si musím opět přivolat. Mohl bych přivolat ducha kterékoli osoby, která byla dříve v lidské inkarnaci, nejlépe v době renesance nebo později žijící v příznivých podmínkách, protože osoby, muži i ženy v doby temna a dob válečných mají mnoho problémů sami se sebou, mají narušené ego.
Nyní zavolám bytosti, které mne chránily a které mi pomáhaly, poděkuji jim a nabídnu další spolupráci. Kdo se ke mně přidá, o tom rozhodne, co bych chtěl ve svém životě ještě prožívat, jaký chci mít životní styl.
Velký problém mám například ve vztahu se ženami. Chtěl bych mít několik vztahů pro pěkné chvíle a flirt, současně pak abychom se zabývali nějakou tou esoterikou. Ten problém spočívá v tom, že ženy narozené před rokem 1970 nemají zájem o sex právě se mnou, některým sex znechutili třeba i znásilněním, jiné zcela rezignovaly nebo mají zdravotní problémy, možná se na ně jen vymlouvají, další touží po nedostupném vztahu a snad všechny hledají muže, který by neměl další vztahy a byl  pouze pro ně a jejich. Určitě by daly přednost vztahu, který by je také zajistil sociálně. Mně by se líbil i vztah v komunitě, kde bych měl své soukromí, ale to je dnes zcela nepředstavitelné, každý chce mít své soukromí, nejlépe byteček pouze sám pro sebe. Jsem tedy nucen toto téma odložit.
Důležité je pro mne, aby mi zůstala schopnost výkladů z karet a spirituální služba. K tomu musím také mít své průvodce a proto prosím, aby se ke mně vrátili a abychom pokračovali v práci.
Běhám rád nahý v přírodě i u vody a tak si přeji, aby prosperoval naturismus a aby mne i nadále bavil a spolu se mnou mé průvodce.
Tak probírám jednu svoji zálibu za druhou a prosím, aby mne v tom podpořili mí duchovní průvodci.