texty

Stav světa v máji roku 2015
ukončení

Prožívám velké změny a pro mne to jsou změny k lepšímu. Jejich příčiny lze najít ve světě reálném i v duchovnu, v magii. Světové mocnosti hledají nového patrona správního systému a jejich moc slábne. Čínské lodě budou cvičit vojenské akce ve Středozemním moři, snad abychom si už na ně zvykali. Americká armáda na pozvání našich ministrů a generálů si projela naši republiku, aby vybrala místo pro svoji trvalou posádku. Ruští motorkoví vlci jedou hned za nimi, aby v Berlíně připomněli, kdo je kdysi osvobodil.   Evropská Unie se drolí a upevňuje, na Urajině si udržují malou válku, aby měly noviny o čem psát. K nám se narodily šikovné děti a proto je zde snaha obnovit brannou povinnost pro muže i ženy, aby se jich staré struktury ve válce zbavily. A do toho vždy nějaká zajímavost, jako že starší celebrita má už třetího milence, v ZOO se narodila vzácná antilopa a paní v restauraci snědla kilový steak a pak asi šla na WC. Svět je zkrátka na rozcestí.       
Co bude? Rád bych zde sdělil své proroctví. Evropa bude posilovat své mocenské pozice a jednotu a ostatní velmoci, pokud nebudou v Evropě působit, se budou mít dobře. Dominantním státem v Evropě je již Německo a jeho vliv a správní role dál posílí.
Česko bude mít svůj vlastní vývoj. Zde na "malé zahrádce" budou experimentovat tvůrci ve snaze vytvořit a ověřit nový správní systém na základě čtyřčlenné společnosti, autonomie a dělené moci. Větší díl zisků zde bude zůstávat. Když bude experiment úspěšný, mohou ho převzít jiné země. Když bude neúspěšný, tak nikoho pro svoji omezenou velikost a malý vliv na okolí neohrozí. Válčit se určitě v Evropě nebude a je možné, že cizí vojska se stáhnou do předem připravených pozic někde u sebe doma. 
Co bude na pozadí všech změn? Nemoci. Rozkvět a pád, jak jsme se učili, trvalý a častý historický jev. Na počátku stála globalizace. Náhle všechny zisky odcházejí kamsi do nedohledna a zpět se někdy cosi vrací na opravu cest a cestiček. Rozhoduje se kdesi daleko. Nejsou peníze ani možnost správy podle skutečných potřeb regionů. Církve rozumí penízkům, ale nerozumí nové spiritualitě. Vnitřní trhy zanikají a vše se vozí z Číny, která se stala pro své dělníky jednou velkou káznicí. Demonstrace si vlády organizují samy a prostor pro občanskou neposlušnost se zcela uzavřel. Vlaky mají zpoždění kvůli sebevrahům a už se o tom ani nepíše. A co nového?   
Právě ty nemoci jsou cosi nového. Trpící lidé získali novou schopnost. Jako formu psychohygieny už nestřílejí své nevinné kamarády, ale vytvářejí ve své představě egregory tělesných parazitů a ty buď nechají odejít mezi lidi nebo je cíleně směřují na politiky, které považují za příčinu svých potíží. Svět už na to přišel a změnil zprávy z deprivujících na pozitivní. Postižení jsou obyčejní lidé a také elita. A to je už důvod, aby se to nějak řešilo. Také mám snahu tuto situaci řešit. Napsal jsem doporučení, jak řešit politickou správu a sám bych rád pomáhal lidem v nouzi, jen mít možnosti. Už jsem si ověřil, že umím léčit nové nemoci a svoji pomoc nabízím zde. Budou však zapotřebí další léčitelé, protože náprava a podpora uzdravení je časově náročná. Proto také se snažím předat své postupy dalším. Nemohu však předat psychotické schopnosti a spirituální napojení. Každý si však mé postupy může vyzkoušet. Není to nic nového, to nám předvedl i Ježíš.  ukázka 1 - ukázka 2 .mp3