lg_home.gif (3905 bytes) lg_2024.gif (2700 bytes)

Pokračování

30.04.24
.
Dnešní večer patří čarodějkám. Také jim věnuji vzpomínku. Podle křesťanské tradice jsou čarodějnice ošklivé a zlé. Ve skutečnosti jsou pěkné a hodné, pomáhají lidem. Hledal jsem, kde je pravda. Možná někdy dříve musely udržovat rovnováhu mezi dobrem a zlem. Když pomohly, musely také uškodit, stejně jako ta v opeře Rusalka. Pomohla k lásce, ale také způsobila němotu. Podle mé zkušenosti je každá žena čarodějka, některá více, jiná méně. A jak čarodějku nebo i čaroděle (mága) poznáme? Jsou v pohodě, nerozčilují se a vše, co jim vadí, pak řeší pomocí kouzla.   
Na dvou školách jsem měl z vědeckého atheismu jedničku. Věděl jsem, že duchovní svět vůbec neexistuje a všelijaké ty projevy poltergeistů působí meluzína, skřípání dveří, praskání nábytku a různé bludy. To až do chvíle, kdy se mne paní docentka zeptala, zda snad nevěřím na duchy. Musel jsem si přiznat, že vlastně ano. Nyní už vím, že celý svět na duchy věří, ale moc se snaží, aby ostatní na ně nevěřili.
Procházím nevědeckou oblastí sem a tam, milují duchovní bytosti a likviduji útoky vedené na mne a už také vím proč, byl jsem napomenut, abych už konečně přijal fakt, že jsem Antikrist co zasahuje do záležitostí světa. Druhý důvod je společný, útoky a odebírání energie působí na všechny, aby zde nežili dlouho. Dualita je tedy i zde.
Jak tedy přistupovat k duchovnímu světu? Musíme si uvědomit, že jsme smrtelní a za pár let se vmísíme mezi duchovní bytosti. Pokud ovšem neskončíme v pekle. Duchovní svět působí jako program v počítači, kde my jsme jako počítač, který je tímto řízen. Patří sem i štěstí, prožíváme ho, pokud je nám svět příznivě nakloněn. Jak se to projevuje? Občas nám situace vyjde lépe, než jsme očekávali. Tímto jsem pootevřel dveře do oblasti duchovna a magie, kde také platí "jak nahoře, tak dole".
Toto ještě musím zapsat: Úřad zakázal letošní pálení čarodějnic, protože bude foukat vítr. Naše úřady jsou úplně mimo. To by si nedovolila kdysi ani inkvizice.
.