lg_home.gif (3905 bytes) 2024.gif

Pokračování

   

28.04.24

 
Láska, erotika, sexualita? Jeden zahraniční politik před dvaceti lety plácl pokojskou po zadečku. To neměl dělat, později musel kvůli tomu odstoupit ze své funkce. Takové erotické úlety se neodpouští ani nepromlčují. Židé a křesťané považují smilstvo za smrtelný hřích. Takový přístup je však proti lidské přirozenosti a napáchal mnoho škody a zla. Je to znak totality a nástroj pro udržení lidstva v otroctví. 
Toto téma je dnes aktuální, jeho kriminalizace postihla kapelníka Bohumila Kulínského, Dominika Feriho a dr. Jana Cimického. Pro mne jsou to mučedníci. Pokud však soud řeší sexualitu spojenou s týráním a násilím, pak proces schvaluji.
Erotika a sexualita má velký vliv na osobní vztahy a také na chování ve společnosti. Každý musí mít alespoň jednoho člověka, kterému věří, na kterého je spolehnutí, který ho přijímá jaký je, nejlépe souvěrce se stejnými hodnotami a zájmy. Často opačného pohlaví a v rodině, kde do vztahu vstupuje nějaká forma lásky a spolupráce. Komu blízký člověk chybí, ten má sklon k násilí a problémy ve vztazích. Společnost příčiny těchto problémů neřeší, protože by musela dospět k závěru, že chyba je na její straně, ve špatném systému a hodnotách. Společnosti nezbývá, než aby oblast erotiky a sexuality řešila sama, předkládala své hodnoty a nedovolila lidem, aby tuto oblast řešili podle svého, aby ji naplnili láskou, pozitivními hodnotami a duchovnem. S tím souvisí také pedofíie a pedosadismus. Děti, které jsou k nahotě a lásce vedeny jako k přirozenosti a potěšení, pozdější společenské manipulace již neberou. 
Ještě zmíním, že mnohé aktivity označované jako úchylky, vůbec úchylkami nejsou, jde o lidskou přirozenost. Uvedu alespoň touhu vidět nahé lidské tělo. A jak se chovají ženy? Každá je jiná, ale společné znaky se najít dají. Mnohé z nich spojují ochotu k sexu s výhodami v jiné oblasti, což lze přijmout. Po svatbě se ženy mění. Přijímají roli vychovatelek. Prosazují ve vztahu konformní společenské hodnoty a životní styl manipulují tím, že vše chtějí dělat podle svého. Říkají tomu, že slouží nebo se obětují a čekají na vděk. Ten nepřichází a tak se zlobí a z manželů dělají bezdomovce. Muži, pokud na to mají, si vytvoří svůj vlastní svět, nebo vyhledávají samotu. Tyto ženy často také v samotě končí. Pro nový vztah zajímavé nejsou.
Napsal jsem takový krátký článek, někdy napíši na to téma hodně tlustou knihu.
.