lg_home.gif (3905 bytes) lg_2024.gif (2700 bytes)

Pokračování

07.05.24
.
Kdo nám vlastně vládne? Nejprve v oblasti světské. Nedávno se na schůzi shodli na tom, že jsme pod vlivem Ameriky jako nikdy dříve. Nemyslím, že by to bylo na věčné časy. Abychom dnešní dobu pochopili, musíme nahlédnout do roku 1260, kdy se toho událo hodně. Působil zde Tomáš Akvinský, skončili Nikolaité a Templáři, působila papežská inkvizice, upalovalo se a likvidovalo. Svět dodnes hledá templářský poklad, který byl použit k založení Osmanské říše v roce 1299, viz historický přehled 
Snad budete se mnou souhlasit, že každá velká říše po svém zániku měla a má zájem pokračovat ve svém vlivu popřípadě dosáhnout své obnovy. Mám na mysli Rusko, Německo, Francii, Anglii a také Osmanskou říši zaniklou až v roce 1923. Rytíři jsou aktivní dosud. Nemají ženy, ale pážata a způsobili celibát, aby se mezi kněžími ztratili. Pak jsou zde ještě mocenské skupiny, které státy nezakládaly, třeba Svobodní zednáři a je jich víc. Všem přeji úspěch a pohodu, ať se jim daří.
Rusko si ponechalo vliv Lenina a Lysenka, Čína se zase spoléhá na Mao c´ Tunga. Nepochybuji o tom, že tito muži obnoví ve své zemi prosperitu. A kdo nám tedy vládne? Kdo zajistí prosperitu nám? Tak to opravdu nevím, všechny civilizované skupiny mají vypěstovanou schopnost druhým vše zkazit ve snaze zachránit svět podle vlastních představ ve svůj prospěch. Je to trošku smutné, omlouvám se.
.